Kalıcı Ücretsiz Pubg ücretsiz oluyor, yardımlaşma

FurkanIIy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,272
Arkadaşlar Pubg ücretsiz oluyor biliyorsunuzdur, şimdi önkayıt yaptırdıktan sonra size bir link veriyor o linkten 3 arkadaşınız kayıt yaptırırsa size ödül veriyor. Konuyu asıl açma amacım yardımlaşma aşağıya link bırakıyorum, siz de kendi davet linklerinizi bırakabilirsiniz.

hocam konu hakkında bilgim yok ama oyun steam üzerinden mi verilcek yoksa kendi emuletörü falan mı çıktı

Sitedeki platformlarda Steam, Xbox vs. var büyük ihtimal Steam'de de ücretsiz olur

Hocam bundan dolayı olabilir mi?
Hesaba giriş yaptıktan sonra tekrar attığım linke tıklayın oto giriş yapılmış şekilde gelecek, sonra aşağıda ön kayıt butonu var ona basarsanız kaydınız tamamlanıyor

hocam konu hakkında bilgim yok ama oyun steam üzerinden mi verilcek yoksa kendi emuletörü falan mı çıktı
Steamde de ücretsiz olacak hocam. Steamde Pubg'u bulun aşağıda şu tarihten sonra ücretsiz olacak yazıyor zaten.

Steam'de ücretsiz verilecek ve böyle bir şey olursa büyük ihtimalle satın alanlara haksızlık olmasın diye ödül vereceğini umuyorum.

Steam'de ücretsiz verilecek ve böyle bir şey olursa büyük ihtimalle satın alanlara haksızlık olmasın diye ödül vereceğini umuyorum.
Evet pubg.com da tüm detaylar mevcut. İstersen oradan bakabilirsin.

Hadi hileci tayfaya hayırlı olsun cs go gibi bunuda mahvederler..
Bunun ile alakalı açıklama yaptılar ve güvenlik sürümü yayınladılar.
Ve hile yapana ne olacak biliyormusun.
Direkt olarak hangi cihazdan giriyorsa cihaz geri dönüşü olmayacak şekilde banlanacak.
Bu telefon için de geçerli pc için de geçerli.
Umarım başarılı olurlar da rahat nefes alırız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,864
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri