50Tlye Steamden Hangi oyunu Almalıyım

uydu3

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,572
Hoi4 starter pack
Eu4 starter pack
Sims digital deluxe edition aralarından hangilerini almalıyım veya standart sims alıp eu4 hoi4ten birini dlcsiz mi almalıyım
Bide bu oyunlarda dlc farkları neler bilen varsa

Araba seviyorsan Forza 4 alabilirsin deluxe edition 52tlydi sanırım

standart sims alıp eu4 hoi4ten birini dlcsiz mi almalıyım
Bunu yapma bence. Ya sadece Sims al ya da DLC'leriyle birlikte HOİ4 veya EU4 oyunlarından birini al ama Paradox oyunlarından birini alacaksan mutlaka DLC'leri ile birlikte al.

Squad al

Hoi4 starter pack
Eu4 starter pack
Sims digital deluxe edition aralarından hangilerini almalıyım veya standart sims alıp eu4 hoi4ten birini dlcsiz mi almalıyım
Hoi 4 ü tavsiye ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hoi4 starter pack
Eu4 starter pack
Hoi 4 ü tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsın hoi4 online moduda var zevkli vakit geçirebilirsin onlinede birde oyunu oynayan arkadaşın varsa sadece 2 kişilik bir yer açıp kendinizde oynayabilirsiniz

Bunu yapma bence. Ya sadece Sims al ya da DLC'leriyle birlikte HOİ4 veya EU4 oyunlarından birini al ama Paradox oyunlarından birini alacaksan mutlaka DLC'leri ile birlikte al.
Starter packler iyi mi hoi4 eu4 için
Hoi 4 ü tavsiye ederim

Hoi 4 ü tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsın hoi4 online moduda var zevkli vakit geçirebilirsin onlinede birde oyunu oynayan arkadaşın varsa sadece 2 kişilik bir yer açıp kendinizde oynayabilirsiniz
Arkadaşımda alabilir ama ben starter pack alırsam o dlcsiz alırsa noluyor

Starter packler iyi mi hoi4 eu4 için
Biraz araştırmıştım, Starter Pack içindekiler güzeldi sanırım. Özellikle "Rights of Man", "Common Sense" ve "Art of War" DLC'leri önemli DLC'ler diye hatırlıyorum.

Biraz araştırmıştım, Starter Pack içindekiler güzeldi sanırım. Özellikle "Rights of Man", "Common Sense" ve "Art of War" DLC'leri önemli DLC'ler diye hatırlıyorum.
Ben alsam yetiyor mu dlcleri arkadaşımla oynamak için

O konuyu bilmiyorum ama sanırım DLC'lerin onda da bulunması gerekiyor olabilir. Mesela bahsettiğim DLC'lerden biri olan Art of War DLC'si oyuna şunları ekliyormuş;
Buradaki içeriklere bakarsak birinde olup diğerinde olmadığında sıkıntı çıkabilir gibi.

O konuyu bilmiyorum ama sanırım DLC'lerin onda da bulunması gerekiyor olabilir. Mesela bahsettiğim DLC'lerden biri olan Art of War DLC'si oyuna şunları ekliyormuş;
Buradaki içeriklere bakarsak birinde olup diğerinde olmadığında sıkıntı çıkabilir gibi.
Hocam son bir sorum olcak arkadaşım oyunu alamayabilir yani tek başıma oynayabilirim bu durumda eu4 daha mı iyi olur

ETS 2'de dlc eksikliği olduğu zaman çevrim içi oynayamıyorsun. Büyük ihtimalle bu da öyledir.

@BATTLEFIELD epic games ten bedava EUIV almıştım. Standart.
O yeterli midir?

2-EUIV alan biri HOIV almalı mı? Biri Osmanlı zamanı biri 2.DÜNYA SAVAŞI'nı konu alıyor. Aynı mı yoksa farklı oyunlar mı?

Hocam son bir sorum olcak arkadaşım oyunu alamayabilir yani tek başıma oynayabilirim bu durumda eu4 daha mı iyi olur
Hiç bilmiyorum. Oyun tek başına da sarabilir, sarmayabilir de. Büyük ölçüde sana bağlı bir durum bu.
epic games ten bedava EUIV almıştım. Standart.
O yeterli midir?
Ben bu Paradox'un oyunlarını oynamadım daha önce bu indirimde alır oynarım belki ama bildiğim bir şey varsa bu Paradox oyunlarının yarısının DLC'ler olmadan olmaması. Yani oyunu DLC'lerle tamamlıyorsun. Bence sen önce standart olanı dene, oyundan keyif alırsan diğer önemli DLC'leri alarak oynamaya devam edersin.
2-EUIV alan biri HOIV almalı mı? Biri Osmanlı zamanı biri 2.DÜNYA SAVAŞI'nı konu alıyor. Aynı mı yoksa farklı oyunlar mı?
İkisi de tamamen aynı olan oyunlar değil anladığım kadarıyla. Birinden keyif alırsan diğerini de denersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri