Bunu yapma bence. Ya sadece Sims al ya da DLC'leriyle birlikte HOİ4 veya EU4 oyunlarından birini al ama Paradox oyunlarından birini alacaksan mutlaka DLC'leri ile birlikte al.standart sims alıp eu4 hoi4ten birini dlcsiz mi almalıyım
Hoi 4 ü tavsiye ederimHoi4 starter pack
Eu4 starter pack
Sims digital deluxe edition aralarından hangilerini almalıyım veya standart sims alıp eu4 hoi4ten birini dlcsiz mi almalıyım
Bide bu oyunlarda dlc farkları neler bilen varsa
Hoi 4 ü tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsın hoi4 online moduda var zevkli vakit geçirebilirsin onlinede birde oyunu oynayan arkadaşın varsa sadece 2 kişilik bir yer açıp kendinizde oynayabilirsinizHoi4 starter pack
Eu4 starter pack
Sims digital deluxe edition aralarından hangilerini almalıyım veya standart sims alıp eu4 hoi4ten birini dlcsiz mi almalıyım
Bide bu oyunlarda dlc farkları neler bilen varsa
Starter packler iyi mi hoi4 eu4 içinBunu yapma bence. Ya sadece Sims al ya da DLC'leriyle birlikte HOİ4 veya EU4 oyunlarından birini al ama Paradox oyunlarından birini alacaksan mutlaka DLC'leri ile birlikte al.
Arkadaşımda alabilir ama ben starter pack alırsam o dlcsiz alırsa noluyorHoi 4 ü tavsiye ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hoi 4 ü tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsın hoi4 online moduda var zevkli vakit geçirebilirsin onlinede birde oyunu oynayan arkadaşın varsa sadece 2 kişilik bir yer açıp kendinizde oynayabilirsiniz
Biraz araştırmıştım, Starter Pack içindekiler güzeldi sanırım. Özellikle "Rights of Man", "Common Sense" ve "Art of War" DLC'leri önemli DLC'ler diye hatırlıyorum.Starter packler iyi mi hoi4 eu4 için
Ben alsam yetiyor mu dlcleri arkadaşımla oynamak içinBiraz araştırmıştım, Starter Pack içindekiler güzeldi sanırım. Özellikle "Rights of Man", "Common Sense" ve "Art of War" DLC'leri önemli DLC'ler diye hatırlıyorum.
O konuyu bilmiyorum ama sanırım DLC'lerin onda da bulunması gerekiyor olabilir. Mesela bahsettiğim DLC'lerden biri olan Art of War DLC'si oyuna şunları ekliyormuş;Ben alsam yetiyor mu dlcleri arkadaşımla oynamak için
forum.strategyturk.com
Hocam son bir sorum olcak arkadaşım oyunu alamayabilir yani tek başıma oynayabilirim bu durumda eu4 daha mı iyi olurO konuyu bilmiyorum ama sanırım DLC'lerin onda da bulunması gerekiyor olabilir. Mesela bahsettiğim DLC'lerden biri olan Art of War DLC'si oyuna şunları ekliyormuş;
Buradaki içeriklere bakarsak birinde olup diğerinde olmadığında sıkıntı çıkabilir gibi.![]()
EU4 - Art of War
Duyurulma tarihi : 14 Ağustos 2014 Çıkış tarihi : 30 Ekim 2014 Ana Yenilikler + Geliştirilmiş 30 Yıl Savaşları + Kullanıcılar için daha fazla modifikasyon seçenforum.strategyturk.com
ETS 2'de dlc eksikliği olduğu zaman çevrim içi oynayamıyorsun. Büyük ihtimalle bu da öyledir.Ben alsam yetiyor mu dlcleri arkadaşımla oynamak için
Hiç bilmiyorum. Oyun tek başına da sarabilir, sarmayabilir de. Büyük ölçüde sana bağlı bir durum bu.Hocam son bir sorum olcak arkadaşım oyunu alamayabilir yani tek başıma oynayabilirim bu durumda eu4 daha mı iyi olur
Ben bu Paradox'un oyunlarını oynamadım daha önce bu indirimde alır oynarım belki ama bildiğim bir şey varsa bu Paradox oyunlarının yarısının DLC'ler olmadan olmaması. Yani oyunu DLC'lerle tamamlıyorsun. Bence sen önce standart olanı dene, oyundan keyif alırsan diğer önemli DLC'leri alarak oynamaya devam edersin.epic games ten bedava EUIV almıştım. Standart.
O yeterli midir?
İkisi de tamamen aynı olan oyunlar değil anladığım kadarıyla. Birinden keyif alırsan diğerini de denersin.2-EUIV alan biri HOIV almalı mı? Biri Osmanlı zamanı biri 2.DÜNYA SAVAŞI'nı konu alıyor. Aynı mı yoksa farklı oyunlar mı?