Öneri FIVEM Sunucu Önerisi

Rage de bakılabilir ya kitle genel olarak yaş anlamında küçük olduğu için okulda oluyorlar bu da aktifliği düşürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan genel olarak aktiflik yoktur
sizin yazdığınız sunuculardan sadece borp'u bulabildim listede

BORP'dan, Stars Comminity'den, 9 Diyar'dan uzak dur. Onun dışında hepsine girebilirsin.

+VR RP vs vs

Son düzenleme:
BORP'dan, Stars Comminity'den, 9 Diyar'dan uzak dur. Onun dışında hepsine girebilirsin.

+VR RP vs vs
Borpu bir arkadaşa sordum bayadır girmiyorum adam gibi sunucu kalmamış listede

quasar roleplay kesinlikle güvenli modlar saniyesinde cevap veriyor troller anında ban rgs coininde sahibi
Rgs community bu piyasa da çok eski bu yola onlarla birlikte çıkmıştım resmen dolandırıldım şimdi en az yüzde 29 u benim olması lazımdı

Borpu bir arkadaşa sordum bayadır girmiyorum adam gibi sunucu kalmamış listede

Rgs community bu piyasa da çok eski bu yola onlarla birlikte çıkmıştım resmen dolandırıldım şimdi en az yüzde 29 u benim olması lazımdı
valla ben bu sunucu sahibi rotto bunların eski sunucu vardı fenris roleplay o kapandı sonra quasar roleplay açtılar eski oyunculara 1.5 m dolar verdiler bende o şekil devam ediyorum

valla ben bu sunucu sahibi rotto bunların eski sunucu vardı fenris roleplay o kapandı sonra quasar roleplay açtılar eski oyunculara 1.5 m dolar verdiler bende o şekil devam ediyorum
Ben çok çok eskisinden bahsediyorum rotto ya iyi söverim burda da fenrisden de eskisi

Kayıt oldum akşam aktifseniz oynayabiliriz beraber sizde tekseniz
kayıt oldunuz tamam fivem kaç saatiniz var mekanik işlerine başvurun başlangıç işi

Ben çok çok eskisinden bahsediyorum rotto ya iyi söverim burda da fenrisden de eskisi
valla ben standart oyuncuyum çok bilgim yok siz şuan hangi sunucuda oynuyorsunuz

Arkadaşlar merhaba sorum başlıkta mevcut
Sunucuda saçma sapan her şeye yok vip yok aile yok 500 lira atın gibi saçmalıkların olmadığı bir türk sunucusu var mı?
Sunucuda 300 tane modlu araç var adamdan basit ama hoş bir şey istiyorum bana modlu araçların hepsi için vip olmak lazım diyor :D Bahsedilen vip 250 lira
Var mı böyle saçmalıkların bulunmadığı bir fivem sunucusu FIVEM saatim çok yok ama +1500 saat arma3 roleplay'im var yaşımda 32
GTAVGrand mı nedi öyle bir şey vardı, baksana bir ona

kayıt oldunuz tamam fivem kaç saatiniz var mekanik işlerine başvurun başlangıç işi

valla ben standart oyuncuyum çok bilgim yok siz şuan hangi sunucuda oynuyorsunuz
Ben oynamıyorum sunucu işleriyle bizzat uğraşıyordum ara verdim sağlık sorunları nedeniyle

Geri