Öneri FIVEM Sunucu Önerisi

kayıt oldunuz tamam fivem kaç saatiniz var mekanik işlerine başvurun başlangıç işi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla ben standart oyuncuyum çok bilgim yok siz şuan hangi sunucuda oynuyorsunuz
Fivem saatim 30 saat mi ne ama roleplay tecrübem +1500 saat

valla ben bu sunucu sahibi rotto bunların eski sunucu vardı fenris roleplay o kapandı sonra quasar roleplay açtılar eski oyunculara 1.5 m dolar verdiler bende o şekil devam ediyorum
Fenris şimdiki Earth RP değil mi? Orası da lowdu hala da öyle.

Öyle bir sunucu bulursan bize de haber ver reis herkes sunucu parasının 20 katını kazanma derdinde olduğu için pek öyle bir şans kalmadı

Arkadaşlar merhaba sorum başlıkta mevcut
Sunucuda saçma sapan her şeye yok vip yok aile yok 500 lira atın gibi saçmalıkların olmadığı bir türk sunucusu var mı?
Sunucuda 300 tane modlu araç var adamdan basit ama hoş bir şey istiyorum bana modlu araçların hepsi için vip olmak lazım diyor :D Bahsedilen vip 250 lira
Var mı böyle saçmalıkların bulunmadığı bir fivem sunucusu FIVEM saatim çok yok ama +1500 saat arma3 roleplay'im var yaşımda 32
NT RP Sunucusuna başvuru alabilirsiniz, EDRP başvuruları sanırım hala açıktı Vlast RP de duruyorsa oraya başvurabilirsiniz ama son tercihiniz olsun.
EDRP onaylanması biraz uzun sürüyor bol şans!

NT RP Sunucusuna başvuru alabilirsiniz, EDRP başvuruları sanırım hala açıktı Vlast RP de duruyorsa oraya başvurabilirsiniz ama son tercihiniz olsun.
EDRP onaylanması biraz uzun sürüyor bol şans!
Hiçbirini bulamadım listede

Merhaba arkadaşlar bizler daha öncede açmış olduğumuz ve bazı aksaklıklardan dolayı kapattığımız Astra Roleplay sunucumuzu tekrardan açmaya karar verdik, Fivem'a yeni katılıcak olmanız da pek sorun teşkil etmeyecektir, öğrenmek ve bilgi almak için vaktiniz var. Fivem roleplay'e ilgisi olan arkadaşlarımız var ise bana ulaşmanız dahilinde başvuru formumuzmuz ve detaylı bilgiyi sizlere sunarım. Şimdiden ilgi ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Dc İD : Striqoi#3474 veya Discord | Your Place to Talk and Hang Out ulaşabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,393
Üyeler
187,036
Son üye
emirdogan1626
Geri