marilyn
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,731
2. el 0 fark etmez elektrolar hakkında tam bilgiye sahip değilim sağda solda çelişkili belirsiz çok yorum var ve az bilgi var hali ile bilgi kirliliği çok oluyor
daha önceden uzun süre akustik gitar çaldım şahsen tarzım pop-slow müziklere uymadığı için bıraktım canımı çok sıkıyordu eğlenemiyordum çalarken
bu yüzden elektro gitar almayı planlıyorum bütçem 3000-4000 arası amfiyi sonra alacağım pc de sanal amfi falan varmış oradan çalınıyormuş ek bir şey istemiyor ise kulaklığım ile kendi başımada çalarım zaten
etrafım amfi kullanmaya uygun bir ortam değil
kısacası bu tarzım black metal-death metal karışık dinliyorum araya rock falanda giriyor
OKUMAYA üşenenler için!!
bütçem 3-4k elektro gitar önerisi
pc de sanal amfi nasıl oluyor
www.do-re.com.tr
daha sert hatlı olanlar tercihim ama bunu önerdiklerini gördüm nasıldır sizce videolarında sesi vs güzel geldi bana
birde kore çin endonezya falan olayı var kore alın diyorlar nedeni nedir ?
daha önceden uzun süre akustik gitar çaldım şahsen tarzım pop-slow müziklere uymadığı için bıraktım canımı çok sıkıyordu eğlenemiyordum çalarken
bu yüzden elektro gitar almayı planlıyorum bütçem 3000-4000 arası amfiyi sonra alacağım pc de sanal amfi falan varmış oradan çalınıyormuş ek bir şey istemiyor ise kulaklığım ile kendi başımada çalarım zaten
etrafım amfi kullanmaya uygun bir ortam değil
kısacası bu tarzım black metal-death metal karışık dinliyorum araya rock falanda giriyor
OKUMAYA üşenenler için!!
bütçem 3-4k elektro gitar önerisi
pc de sanal amfi nasıl oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Epiphone Les Paul Special VE Elektro Gitar (Vintage Worn Ebony) | doremusic
Epiphone Les Paul Special VE Elektro Gitar (Vintage Worn Ebony) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
daha sert hatlı olanlar tercihim ama bunu önerdiklerini gördüm nasıldır sizce videolarında sesi vs güzel geldi bana
birde kore çin endonezya falan olayı var kore alın diyorlar nedeni nedir ?