Neler Yeni

2500TL Elektro Gitar önerisi

T.P.G.

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
38,685
Selamlar, uzun zamandır zaten gitar almayı istiyordum fakat bütçeyi ancak toplayabildim. 2500TL'yi geçmeyecek şekilde "Gitar+Ses kartı/Amfi" önerisi arıyorum. Gitar olarak aklımda alttaki model bulunuyor. Sadece metal çalacağım için HH bir gitar arıyorum.

Bu arada kulaklıkla beraber ses alabilirsem çok çok iyi olur.

@Evil Belief

Işık'ı da etiketleyecektim fakat o çıkmıyor nedense etiket kısmında.

Selamlar, uzun zamandır zaten gitar almayı istiyordum fakat bütçeyi ancak toplayabildim. 2500TL'yi geçmeyecek şekilde "Gitar+Ses kartı/Amfi" önerisi arıyorum. Gitar olarak aklımda alttaki model bulunuyor. Sadece metal çalacağım için HH bir gitar arıyorum.

Bu arada kulaklıkla beraber ses alabilirsem çok çok iyi olur.

@Evil Belief

Işık'ı da etiketleyecektim fakat o çıkmıyor nedense etiket kısmında.
@lşık
küçük L ile @Lışık

Baş harfim ı değil çünkü, küçük L.

Gitar olarak Ibanez'in gitarlarına bakabilirsin.

Bu gitarlar güzel modeller, tam metal için diyebilirim.

Ses kartı konusunda @White Ravens çok daha detaylı yardımcı olabilir, ayrıca @Evil Belief forumu bıraktı.

@lşık
küçük L ile @Lışık
Sonradan düşündüm onu zaten, gulmene gerek yok.
Baş harfim ı değil çünkü, küçük L.

Gitar olarak Ibanez'in gitarlarına bakabilirsin.

Bu gitarlar güzel modeller, tam metal için diyebilirim.

Ses kartı konusunda @White Ravens çok daha detaylı yardımcı olabilir, ayrıca @Evil Belief forumu bıraktı.
İkisini de gördüm, GRG131DX ile 121DX arasındaki fark ne tam olarak?

İkisini de gördüm, GRG131DX ile 121DX arasındaki fark ne tam olarak?
Manyetikleri dışında neredeyse hiçbir farkları yok ki zaten o manyetik farkı da pek farkedilemeyecek seviyede. Yani en bariz farkları dış görünüşleri. İkisini de alabilirsin.

Manyetikleri dışında neredeyse hiçbir farkları yok ki zaten o manyetik farkı da pek farkedilemeyecek seviyede. Yani en bariz farkları dış görünüşleri. İkisini de alabilirsin.
121DX 2000 liraya falan geliyor Hepsiburada'dan alınca, o aradaki fark zaten benim ses kartı bütçem oluyor aşağı yukarı. Gitarda kararı verdim gibi fakat ses kartı hala kafamı kurcalıyor, White abimizi bekleyelim bakalım.

121DX 2000 liraya falan geliyor Hepsiburada'dan alınca, o aradaki fark zaten benim ses kartı bütçem oluyor aşağı yukarı. Gitarda kararı verdim gibi fakat ses kartı hala kafamı kurcalıyor, White abimizi bekleyelim bakalım.
2000 Liraya gitarı alırsın.

@lşık için de ısrarla ve ısrarla önerdiğim ses kartını aşağıya bırakıyorum.
50 TL indirim ile 390'a geliyor, gayet uygun ve kaliteli ürün. İkiniz de kaçırmayın.

Gitar + ses kartı 2.390 TL yapıyor
Kalan 100-110 TL bütçeyle de "100 TL üstüne 15 TL indirim kampanyası" hâlâ devam ediyorsa 45-50 TL'lik jak kablosu + askı pena vs. alırsın.

Gio'lar çok iyi gitarlar degil, biraz çok başlangıç seviyesi. Ibanez alınacaksa şahsımca kesinlikle RG serisinden başlanmalı. 2000 TL civarına ikinci el iş görür durumda bir tane alınabilir.

Ses kartı olarak bütçeyi bütçeyi biraz daha zorlayıp USB 3.0 bir şey alırsanız gecikme daha az ve daha modern olacaktır. Olmadı eski Tascam misali seçenekler mevcut. Gerçi o alana daldıgınızda çok güzel alet oldugu gibi işe çok yaramayan ucuz mixerler falanda dolu. İyi bir tercih yapmak lazım codecleri falan önemli sonuçta vokal, gitar, oradan geçiyor gerektiginde.

Geri