Neler Yeni

Elektro Gitar ve Amfi Önerisi

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Daha 2 ay önce yeni gitar aldım ve biraz kendimi geliştirdim sen sen ol başlarken ses kartı alma bana İnan hangi gitarı alırsan al pazarlıkla 1300 1200e alacağın idcore10 çok çok daha iyi bilgisayara bağlama sonraki aşamalar
Niye hocam?Amfi alsam da kulaklıktan alacağım yine sesi.Bi eksisi falan mı var?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Xayphelix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ahmet Çakır
Niye hocam?Amfi alsam da kulaklıktan alacağım yine sesi.Bi eksisi falan mı var?
Bu işlerde ilk başlarda armatörlük zamanların olur ilk bi gitarı öğrenirsin amfideki efektlere bakarsın ondan sonra bilgisayar işine geçersin tanıdığım bu işle ilgilenenlere sordum öyle dedi ben de öyle yaptım ve mutluyum ve allah korusun ama belki de hevesin kurulabilir ama başlangıçta pcden çalışılmaz

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu işlerde ilk başlarda armatörlük zamanların olur ilk bi gitarı öğrenirsin amfideki efektlere bakarsın ondan sonra bilgisayar işine geçersin tanıdığım bu işle ilgilenenlere sordum öyle dedi ben de öyle yaptım ve mutluyum ve allah korusun ama belki de hevesin kurulabilir ama başlangıçta pcden çalışılmaz
Tamam hocam amfi aldım zaten teşekkür ederim.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Demek stoğu bitiren son sipariş senindi 😁
Yok hocam 😅.Stok bitti diye ben de elden almaya karar verdim.İstanbul'da Acıbadem'de Zuhal Konsept var.Ibanez'in distribütörlüğünü yapıyormuş.Gidip oradan aldım.Yanında da bi amfi aldım.Depodan eve kargolayacaklarmış.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Amfi olarak ne aldın?

Top Bottom