Asus ROG Strix G513ıh-hn002 laptop bir anda fps'im yerlere düştü

zorba31

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
Normal şartlarda mesela valorantta 120 fps civarı alırken bir anda 50 lere 40 lara düştü sebebini anlamadım yardım edebilir misiniz?

Turbo modda çalıştr ve laptoptan çözünürlük düşürdüğünde bil fpsye etki ediyor ben 1270xbilmem kaç oynuyorum ortalama 120-170 fps alıyorum oyunun ortasında

Turbo modda çalıştr ve laptoptan çözünürlük düşürdüğünde bil fpsye etki ediyor ben 1270xbilmem kaç oynuyorum ortalama 120-170 fps alıyorum oyunun ortasında
aga zaten turbo modda çalışıyor ama çözünürlüğü niye düşürüyorum zaten 1920x1080 oynarken 120-130 fps alıyordum ne gerek var çözünürlük düşürmeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı driver güncellediniz mi, fpste böyle değişiklik olmadan önce?
fps düşünce bütün driverları güncelledim düzelmedi

aga zaten turbo modda çalışıyor ama çözünürlüğü niye düşürüyorum zaten 1920x1080 oynarken 120-130 fps alıyordum ne gerek var çözünürlük düşürmeye

Windows güncellemesi varmı bak bakalım.

Hayır fpsnin düşütüğünü söylemişsin bir de öyle dene derim,ayrıca bende de arada bir bahsettiğin şey oluyor ama çok nadir oyun içinde denk gelmiştim.My asus uygulamasından güncelleştirmeleri denetle ve özellikle chipset ve bios tarzı şeyleri güncel tut derim :)

Geri