Windows 7 halen kulllanılırmı ?

oyuna giriyorum . windows işte yok durmuş ya görev yöneticisi açıcam açamıyorum windows la ilgili hiç bir şey çalışmıyodu hişç ama ne başlat menüsü ne bişey sadece uygulamalrdı . sonra saçma kasmalar anlık ama nadir ama saçma bi şekilde .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç mi kasma yok pekii performnas düşüşü varmı _
a.PNG

Google de 5-6 sayfa açınca ram in yarısından fazlası doluyor gördüğün gibi.
Ama yinede kasmıyor hocam gayet memnunum.
Şu saatten sonra da hayatta eski win lere dönmem.
Performans düşüşü yok hocam stabil çalışıyor pc.

Ne indirmiştin mesela? Ayrıca ekran kartın Nvidia mıydı?
nvidia dı . l4d2 di

Alıntıyı görüntüle

Google de 5-6 sayfa açınca ram in yarısından fazlası doluyor gördüğün gibi.
Ama yinede kasmıyor hocam gayet memnunum.
Şu saatten sonra da hayatta eski win lere dönmem.
Performans düşüşü yok hocam stabil çalışıyor pc.
sende yoksa neden bende var bende hiç olmamalı .

nvidia dı . l4d2 di

sende yoksa neden bende var bende hiç olmamalı .
O zaman açık kaynak sürücüler yüklemişsindir. Açık kaynak Nvidia sürücüsü kötü performans veriyor. Proprietary sürücüsü yüklesen böyle bir sorun olmazdı.

O zaman açık kaynak sürücüler yüklemişsindir. Açık kaynak Nvidia sürücüsü kötü performans veriyor. Proprietary sürücüsü yüklesen böyle bir sorun olmazdı.
kendim indirdim ellerimle . bide windows a dönerken çok zor döndüm ve nasıl uygulama indircem ? daha onları bilmiyom .

kendim indirdim ellerimle . bide windows a dönerken çok zor döndüm ve nasıl uygulama indircem ? daha onları bilmiyom .
Windows'da nasıl yüklüyorsan internete yazıp indirebiliyorsun. İstersen Play Store mantığıyla çalışan mağazası da var. Sadece bazı uygulamalar komutla yükleniyor o da zor değil. Aksine internetten indirmekten daha kolay.

Windows'da nasıl yüklüyorsan internete yazıp indirebiliyorsun. İstersen Play Store mantığıyla çalışan mağazası da var. Sadece bazı uygulamalar komutla yükleniyor o da zor değil. Aksine internetten indirmekten daha kolay.
öyle olmamıştı .

neyse windows 7 kurayimmi ?

ben olsam win 7 geçerdim youtubedende gereksiz hizmetleri kapatmaya fln bakarsan ramı baya kurtarırsın şaşalı oyunlar oynamıyosun windows 7 nin güncelleme almaması bence o kadarda önemli bir şey deil ben win 10 a fivem da sıkıntı olduğu için geçmiştim yoksa fena deil hatta daha iyi 10 dan daha az ram kullanıyo

Nasıl öyle olmamıştı?

Kur istersen.
linux kurmam abi hem alışamamıştım hem dediğim gibi .

ben olsam win 7 geçerdim youtubedende gereksiz hizmetleri kapatmaya fln bakarsan ramı baya kurtarırsın şaşalı oyunlar oynamıyosun windows 7 nin güncelleme almaması bence o kadarda önemli bir şey deil ben win 10 a fivem da sıkıntı olduğu için geçmiştim yoksa fena deil hatta daha iyi 10 dan daha az ram kullanıyo
peki bişey daha dicem windows 10 la ilgili neden bende fps düşürüyo eski sürüm kurunca rahat çalışıyo . yeni kurunca tabi kasıyoda neden öyle çözümü varmı çok windows 10 kurdum performnas sürüm ltsb ltsc superlite daha ne olsun olmadı .

linux kurmam abi hem alışamamıştım hem dediğim gibi .

peki bişey daha dicem windows 10 la ilgili neden bende fps düşürüyo eski sürüm kurunca rahat çalışıyo . yeni kurunca tabi kasıyoda neden öyle çözümü varmı çok windows 10 kurdum performnas sürüm ltsb ltsc superlite daha ne olsun olmadı .
Alışmak da zor değil. Alt tarafı arayüz farklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,948
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri