30FPS'e Düşme Hissiyatı

Tabii

Evet bende kırılıyormuş gibi hissediyorum hatta o yüzden monitör ayarlarından Freesync açık mı diye kontrol ettim o yetmedi oyunu 144FPS'e sabitledim fakat hala düşüyormuş gibi hissettiriyor
Sizde mi benzer bir sistem kullanıyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@RevenKalr Alıntıyı görüntüle
Şimdilik bu şekilde
Hm değerler normal peki kasma hissiyatı geldiği zaman görev yöneticisinde arkada bir şey çalışmaya başlıyor mu? 2. ekranın varsa test edebilirsin.
daha demin gözlemledim cs oynarken 300 fps alıyorum discord u açmak için tıkladım fps im hala 300 fakat kasma hissiyatı geldi dc açılana kadar.
belki kasma hissiyatı geldiği zaman bi windows hizmeti vs. pc yi kullanmaya başlıyordur

Hm değerler normal peki kasma hissiyatı geldiği zaman görev yöneticisinde arkada bir şey çalışmaya başlıyor mu? 2. ekranın varsa test edebilirsin.
daha demin gözlemledim cs oynarken 300 fps alıyorum discord u açmak için tıkladım fps im hala 300 fakat kasma hissiyatı geldi dc açılana kadar.
belki kasma hissiyatı geldiği zaman bi windows hizmeti vs. pc yi kullanmaya başlıyordur
Bunun ihtimali çok yüksek 10 15dakika aralıklarla olsa sorunun bu olduğuna emindim fakat sürekli olması bunu bozuyor.
Ben baktım fakat işlemci kullanımı olsun ram ssd hdd ekran kartı bunların kullanımı normal stabil devam ediyor zirveyi görmüyor ve o kasma hissiyatı yine giriyor.

Yok hocam 2.ekran kartımda yok
O kadar fazla uygulamam yok daha dün topladım PC'i

Geri