Maalesef piyasaya hâkim değilim biraz baktım fiyatlar 2 kat artmış2. El Temiz bir şey de Olur Önerebileceğiniz bir şey Varmı?
Visual Studio'da C# Çalışılıcak Buna Uygun Bir Şeyler Varmıdır.?
2. El Daha Ucuza Temiz Bir şeyler Varsa Oda Olur Sadece C# Çalışıcam Bunu Kaldırıcak Gücü Olsun Yeter.
Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Peki Bu Işimi Görürmü Başka Hiçbir İşlem Yapmıycam Visual Studio ve Tarayıcı Kullanılıcak Yani Ne Kadar Az Ödesem Kar olur.Maalesef piyasaya hâkim değilim biraz baktım fiyatlar 2 kat artmış![]()
![]()
Ne kadar görür bilemem. Ama benim attığimla canın sikildiginda ufak çaplı oyunları bile oynarsın. Özellikleri iyi. Adama yaz pazarlık et.Peki Bu Işimi Görürmü Başka Hiçbir İşlem Yapmıycam Visual Studio ve Tarayıcı Kullanılıcak Yani Ne Kadar Az Ödesem Kar olur.
Hani Kasma Felan Yapmaz Değilmi.
![]()
Lenovo IdeaPad 1 14IGL05 81VU006STX Celeron N4020 4 GB 128 GB SSD UHD Graphics 600 14" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IdeaPad 1 14IGL05 81VU006STX Celeron N4020 4 GB 128 GB SSD UHD Graphics 600 14" Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo IdeaPad 1 14IGL05 81VU006STX Celeron N4020 4 GB 128 GB SSD UHD Graphics 600 14" Notebook özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Yani Attığım Laptop Visual Studio'u Kasmadan Açıp İşimi Halletmeme Yeterli Olurmu.Yazılım bir sistem kriteri değildir bu gün 500 liraya bile alabilceğin el kadar rasperyy pi bile gayet güzel kod yazdırır internette girer yaptırır.
Celeron işlemcilerin genel olarak kronik fazla yüklenme sorunları var. Durup durup darboğaza girdikleri gibi pil de bırakmıyor tavsiye etmem sizin attığınızı.Peki Bu Işimi Görürmü Başka Hiçbir İşlem Yapmıycam Visual Studio ve Tarayıcı Kullanılıcak Yani Ne Kadar Az Ödesem Kar olur.
Hani Kasma Felan Yapmaz Değilmi.
![]()
Lenovo IdeaPad 1 14IGL05 81VU006STX Celeron N4020 4 GB 128 GB SSD UHD Graphics 600 14" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IdeaPad 1 14IGL05 81VU006STX Celeron N4020 4 GB 128 GB SSD UHD Graphics 600 14" Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo IdeaPad 1 14IGL05 81VU006STX Celeron N4020 4 GB 128 GB SSD UHD Graphics 600 14" Notebook özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
2. El Güvenemiyorum Alasım Var Ama Sıkıntı Çıkarsa Uğraş Dur, Sadece Visual Studio En Başından Beri Onunla Çalışıyoruz C#'I Çok Ağır Programlar Kullanmıyoruz.Celeron işlemcilerin genel olarak kronik fazla yüklenme sorunları var. Durup durup darboğaza girdikleri gibi pil de bırakmıyor tavsiye etmem sizin attığınızı.
Post automatically merged:
Visual studio kullanacağım dediniz okul için mi? Hangi bölüm? İlerleyen zamanlarda zamanlarda başka bir iş de yapmanız gerekebilir.
Sadece visual studio için kıçı kırık bir laptop bile yeterli olur ama android studio gibi programlar için 4GB RAM kesinlikle yetersiz. Ben biraz fiyat araştırması yapayım bir kaç öneri atar forumdakilerle tartışırız.
Hocam 2. el yönelmeniz lâzım gibi. 0'a çöp çöp şeylere 3k 4k para istiyorlar. Bu güzel ama illa 0 diyorsanız biraz daha bakayım
Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
2. El Güvenemiyorum Alasım Var Ama Sıkıntı Çıkarsa Uğraş Dur, Sadece Visual Studio En Başından Beri Onunla Çalışıyoruz C#'I Çok Ağır Programlar Kullanmıyoruz.
Bunu Hiç Görmemiştim Araştırırken tşk Fiyatı Artmassa Yakın Bir Zamanda Alıcam.Biraz pahalı ama fiyatını hak eder bu piyasada. 100 TL eksiğe HDD'siz 256GB SSD'li versiyonu da var. Daha düşük bir şeyler de az çok işinizi görür ama ben tavsiye etmiyorum.