AMD Wraith Prism vs Snowman T6 Ultra

Sezgin

80+
Reaksiyon skoru
148
AMD Wraith Prism vs Snowman T6 Ultra arasında kaç derece fark oynuyor herkes T6 ultra öneriyor aralarında 6 7 derece fark mı varbu arada AMD Wraith Prismalırsam 250 liraya alacağım sıfır

Görüntüye önem veren birisiysen 250 liraya WP gayet iyi bence. O fiyata üzmez. Ama daha pahalı bir fiyat söylesen alma derdim. 250 ye WP alınır.

AMD Wraith Prism vs Snowman T6 Ultra arasında kaç derece fark oynuyor herkes T6 ultra öneriyor aralarında 6 7 derece fark mı varbu arada AMD Wraith Prismalırsam 250 liraya alacağım sıfır
T6 biraz gürültülü ve 140-150W TDP soğutması sağlıyor
Wraith prism ise 105W TDP soğutması var

işlemcin 3600 , 65w ısınması var her ikisi de iyi soğutma sağlar zaten wraith prism 1 tık daha güzel görünüyor karar senin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben T6 kullanıyordum dün akşam Fuma 2 ile değiştirdim yani T6 gerçekten helikopter gibi kafamı şişiriyormuş onu anladım :D

Görüntüye önem veren birisiysen 250 liraya WP gayet iyi bence. O fiyata üzmez. Ama daha pahalı bir fiyat söylesen alma derdim. 250 ye WP alınır.
dostum tekrardan rahatsız ediyorum ama alacağım soğutucu satılmış itopyadan baktım orda 280 lira bu fiyata alınır mı acaba

5600x aldım. Yanında geldi. 55 derecelerde geziyordu işlemci. Bu işlemci ile t6 kullananlar fark oluyor dediler. Ben de t6 geçmeyi planlıyorum. Şu an Uv olarak kullanıyorum işlemciyi.

T6 yok eder. Muhtemelen 12-14 derece fark edecek. Ayrıca kendi yaptığım testlere göre T6 Ultra yaklasık 180W civarı TDP' ye sahip %100 fan devrinde.

Wraith prismi tercih ederdim ben.

evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

T6 çok ses çıkarıyor diyorlar
Ben çözmüştüm onu ya. Fanların yerini değiştirince baya azalıyor. T6 Ultra yerine düz T6 alırsanız o sorun hiç olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri