Eğitim sisteminden bir muzdarip kardeşimiz daha.. Ben de anadolu lisesi sayısal mezunuyum, bende de aynı şekilde saat 8.50 de başlıyor akşam 16.00 da bitiyordu. Hem uykusuz hem yorgun olup bir de üstüne öğretmenlik vasfı olmayan insanlardan birşeyler öğrenmeye çalışıyorduk. Kendi göbeğini kendin kesiceksin maalesef dershaneye gitmeni öneririm. En azından daha fazla öğretmenden aynı konuyu tekrarlamış olursun ve de dershanedeki öğretmenler daha ilgili oluyorlar11. sınıf fen lisesi öğrencisiyim eşit ağırlıktan gireceğim orası ayrı mesele
sorunuma gelince sabah 6.30 da kalkıyorum ulaşım fln derken okul 9.00 da başlıyor 16.00 da bitiyor bu süreçte 8 ders tabii. Akşam 5 te evde oluyorum.
ea olduğum için edebiyat tarih sosyal kasmak istiyorum ama 4 saat kimya 4 saat fizik 4 saat biyaloji görüyorum ve bunların hiçbirini okulda anlayamayıp evde konuyu baştan çalışıyorum
benim gibi okulda hiçbir şey anlamayıp evde konuları anlamaya çalışan ve bu şekilde zaman kaybına uğrayan var mı
Bende fen lisesi öğrencisiyim ve son cümleni tamamen olmasa da yaşıyorum. 8 ders ve kurslar insanın bütün enerjisini sömürüyor. Hocalarımıza sorduğumuzda zaman yaratmamız gerektiğini, gerekirse uykudan kısmak zorunda olduğumuzu söylüyorlar. eve 5 gibi geliyorum ve direkt derslerin başına otursam bile o günü tam olarak çıkaramıyorum.11. sınıf fen lisesi öğrencisiyim eşit ağırlıktan gireceğim orası ayrı mesele
sorunuma gelince sabah 6.30 da kalkıyorum ulaşım fln derken okul 9.00 da başlıyor 16.00 da bitiyor bu süreçte 8 ders tabii. Akşam 5 te evde oluyorum.
ea olduğum için edebiyat tarih sosyal kasmak istiyorum ama 4 saat kimya 4 saat fizik 4 saat biyaloji görüyorum ve bunların hiçbirini okulda anlayamayıp evde konuyu baştan çalışıyorum
benim gibi okulda hiçbir şey anlamayıp evde konuları anlamaya çalışan ve bu şekilde zaman kaybına uğrayan var mı
hocam çok güzel özetlemişsin memur gibi sabah 8 akşam 5 bayağı yorucu oluyor yaş grubumuz için yabancı dil spor ve başka çoğu şeyi iyi özetlemişşin yanlış karardan dolayı boşu boşuna sayısal ders görüyorum aslında benim suçum ama ne olursa olsun okulda 8 saat geçirip hiçbirşey anlamamakta ayrı meseleEğitim sisteminden bir muzdarip kardeşimiz daha.. Ben de anadolu lisesi sayısal mezunuyum, bende de aynı şekilde saat 8.50 de başlıyor akşam 16.00 da bitiyordu. Hem uykusuz hem yorgun olup bir de üstüne öğretmenlik vasfı olmayan insanlardan birşeyler öğrenmeye çalışıyorduk. Kendi göbeğini kendin kesiceksin maalesef dershaneye gitmeni öneririm. En azından daha fazla öğretmenden aynı konuyu tekrarlamış olursun ve de dershanedeki öğretmenler daha ilgili oluyorlar
12. Sınıfım matda hocadan hiçbirşey anlamıyorum evde kendim çalışıyorum.11. sınıf fen lisesi öğrencisiyim eşit ağırlıktan gireceğim orası ayrı mesele
nası ya 2019 mezunuyum yeni mi geldi bu ea ya biyoloji kimya fizik benim zamanımda yoktu ea seçtiğimizde bize o dersleri göstermiyorlardı11. sınıf fen lisesi öğrencisiyim eşit ağırlıktan gireceğim orası ayrı mesele
Aynen öyle, okulda harcadığımız zamanı ders çalışarak geçirmek çok daha mantıklı. İnsanların gözünde memurdan farkımız yok maalesef. Yanlış anlaşılmasın çalışmamız gerekiyor elbette, fakat bizim bu çalışmayı gerçekleştirmek için yeterli zamanımız yok. Ne olacak bilmiyorum.hocam çok güzel özetlemişsin memur gibi sabah 8 akşam 5 bayağı yorucu oluyor yaş grubumuz için yabancı dil spor ve başka çoğu şeyi iyi özetlemişşin yanlış karardan dolayı boşu boşuna sayısal ders görüyorum aslında benim suçum ama ne olursa olsun okulda 8 saat geçirip hiçbirşey anlamamakta ayrı mesele
Hala öyle de arkadaş resmiyette ea olmadığı için görüyordur.nası ya 2019 mezunuyum yeni mi geldi bu ea ya biyoloji kimya fizik benim zamanımda yoktu ea seçtiğimizde bize o dersleri göstermiyorlardı
Aynen. Fen liselerinde eşit ağırlık sınıfı açılmıyor diye biliyorum.Hala öyle de arkadaş resmiyette ea olmadığı için görüyordur.
cahilliğimden olsa gerek fen lisesine gittim fen liselerinde sadece sayısal sınıf var o yüzdennası ya 2019 mezunuyum yeni mi geldi bu ea ya biyoloji kimya fizik benim zamanımda yoktu ea seçtiğimizde bize o dersleri göstermiyorlar
Açık öğretim tam sana göre bence11. sınıf fen lisesi öğrencisiyim eşit ağırlıktan gireceğim orası ayrı mesele