Merhaba ben 17 yaşındayım 21 yaşında bir abim var ve abim sürekli bana aşık diyor hatta dün sınıfta yılbaşı çekilişinde bir kız bana hediye atkı ve bere almıştı diye bana aşık dedi birde kızın aldığı bere parfüm korkuyormuş öyle diyor yani ne alaka bele parfüm koksa bile sanane yani birde 2 gündür sürekli abim babama bu kıza aşıktır kız ona parfüm kokusunu göndermiş diyor birde ben kürtçe pop şarkılar dinliyorum belki bilirsiniz delalamın were diye bir kürtçe şarkı var bu şarkı slow tarzı bugün evde bu şarkıyı çok beğendim ve sesli söyledim abim hemen gidip babama bu aşk şarkısı söylüyor dedi bu arada abim üniversite 1. sınıf öğrencisi ve hiç kızlarla konuşmuyor benimde kendisi gibi olmamı istiyor birde dün bana hediye alan kıza whatsapp tan teşekkür etmek için mesaj attım abimde mesajımı gördü ve gidip babama bu yarın kızı pastaneye götürür ona pastayla limonata yedirir dedi hatta ondan çocuk ta yapar dedi abim yuh artık birde abim her gün sürekli babama merak etme o evlenince onun eşi sana bakmaz seni dışarı atar diyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim?