Normalde Life Note daha iyi bir kulaklık ve sıfırı şu an 550₺ o yüzden kararsız kaldım.Bence 0 alman daha iyi olur Teknolojik ürünlerin imkan varsa her zaman 0 alma taraftarıyım imkan yoksa 2. el alınır tabi ama bence öncelik 0 olmalı.
Arada gözle görülür ve iyi bir fark varsa ve 2. el ürün temiz ise onu da tercih edebilirsin o zaman bence.Normalde Life Note daha iyi bir kulaklık ve sıfırı şu an 550₺ o yüzden kararsız kaldım.
Çok kararsız bıraktı beni işte o yüzden.Arada gözle görülür ve iyi bir fark varsa ve 2. el ürün temiz ise onu da tercih edebilirsin o zaman bence.
Aga ya yükselirse korkusu var içimde düşerse de ne zaman düşer diye takılıyor aklıma. Kulaklık yok Samsung kutudan çıkan kablolu kulaklığı kullanıyom hoparlör gibi insan içinde utanıyom.R100 indirimdeyken al derim.
İkinci el ne olursa olsun tercihim olmazdı açıkçası.
Anker Soundcore tabii ki performans olarakAgalar şimdi 2 kulaklık var.
İlki Anker Soundcore R100 sıfır 400₺,
İkincisi Anker Soundcore Life Note 2-3 aylık 330₺.
Sizce hangisini almalıyım çok kararsız kaldım?
Usta ne olursa olsun ilk kolay kolay 2. el kulaklık almam.Agalar şimdi 2 kulaklık var.
İlki Anker Soundcore R100 sıfır 400₺,
İkincisi Anker Soundcore Life Note 2-3 aylık 330₺.
Sizce hangisini almalıyım çok kararsız kaldım?
İkisi de Anker hocam konuyu dikkatli okuyalım lütfen.Anker Soundcore tabii ki performans olarak
temiz bir ürüne benziyor.Usta ne olursa olsun ilk kolay kolay 2. el kulaklık almam.