Yardım Hangi Kulaklığı Almalıyım?

Rennes

80+ Gold
Reaksiyon skoru
12,138
Agalar şimdi 2 kulaklık var.
İlki Anker Soundcore R100 sıfır 400₺,
İkincisi Anker Soundcore Life Note 2-3 aylık 330₺.
Sizce hangisini almalıyım çok kararsız kaldım?

Bence 0 alman daha iyi olur Teknolojik ürünlerin imkan varsa her zaman 0 alma taraftarıyım imkan yoksa 2. el alınır tabi ama bence öncelik 0 olmalı.

Bence 0 alman daha iyi olur Teknolojik ürünlerin imkan varsa her zaman 0 alma taraftarıyım imkan yoksa 2. el alınır tabi ama bence öncelik 0 olmalı.
Normalde Life Note daha iyi bir kulaklık ve sıfırı şu an 550₺ o yüzden kararsız kaldım.

Normalde Life Note daha iyi bir kulaklık ve sıfırı şu an 550₺ o yüzden kararsız kaldım.
Arada gözle görülür ve iyi bir fark varsa ve 2. el ürün temiz ise onu da tercih edebilirsin o zaman bence.

Epey de gördüğüm kadarıyla aşırı farkları yok gibi bence 0 alman daha mantıklı. Ses kalitesi nasıl bilemem tabi, pek fazla anlamıyorum kulaklıklardan.

R100 indirimdeyken al derim.
İkinci el ne olursa olsun tercihim olmazdı açıkçası.

Ben kulaklığı ikinci el almanı önermem ya hiç hijyenik olmuyor. En çok kirlenen parçalardan biri. Ben kesinlikle ikinci el kulaklık tercih etmiyorum.

R100 indirimdeyken al derim.
İkinci el ne olursa olsun tercihim olmazdı açıkçası.
Aga ya yükselirse korkusu var içimde düşerse de ne zaman düşer diye takılıyor aklıma. Kulaklık yok Samsung kutudan çıkan kablolu kulaklığı kullanıyom hoparlör gibi insan içinde utanıyom.

Agalar şimdi 2 kulaklık var.
İlki Anker Soundcore R100 sıfır 400₺,
İkincisi Anker Soundcore Life Note 2-3 aylık 330₺.
Sizce hangisini almalıyım çok kararsız kaldım?
Usta ne olursa olsun ilk kolay kolay 2. el kulaklık almam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,220
Üyeler
198,271
Son üye
Byyunus02

Geri