Ben S2H olanını kullanıyorum S2H'ta var sanırım. Ekran kartının ledini kontrol edebiliyorum. Kasanın fanları kontrolcüye bağlı çıkartmak istemedim.Kendim kullanıyorum, tek eksi yönü LED takmak için LED pini var ama ARGB desteği yok. Onun dışında bir sorunu yok.
S2H modeli Trendyol'da 499 TLMerhabalar önce ki Asrock AB350m anakartımı satıp B450 almak istiyorum. Piyasada ki en uygun B450 bu gibi görünüyor. Sizce alınır mı? Eksi artı yönleri nelerdir? İşlemci Ryzen 5 2600 Ekran kartı 1060 6 gb. Şimdiden teşekkürler.
Hocam zaten neredeyse tüm B450 chipsetli anakartlarda ARGB girişi yok. Bi' MSI'IN B450 GAMING PRO CARBON AC (MAX)'de var bir de ASRock B450(M) Pro4'te var. B550 chipsetli anakartların çoğunda en az bir RGB bir de ARGB olacak kesin.Kendim kullanıyorum, tek eksi yönü LED takmak için LED pini var ama ARGB desteği yok. Onun dışında bir sorunu yok.
Ben s2h olanı uygun bulamadım varsa bi link atabilir misinizS2H modeli Trendyol'da 499 TL
H modeli 300 TL gibi fiyatla bulursan alabilirsin. Onun haricinde zaten S2H ile aynı fiyatlarda oluyor. S2H olanı tercih edebilirsin.
Ben s2h olanı uygun bulamadım varsa bi link atabilir misiniz
O taban frekans. 3600' e kadar destekliyor. Ayrıca bence elinizdekini şuan satmanıza veya değiştirmenize gerek yok.Hocam RAM frekansı düşük gibi. Neden öyle bende 3000 mhz lik RAM var.
Anladım hocam. Bi arkadaş güzel bi fiyat verdi o yüzden fırsat bulmuşken değişim dedim. Parça parça güncelliyorum sistemimi. Cebimden çok para çıkmıyor. O yüzden düşünüyorum.O taban frekans. 3600' e kadar destekliyor. Ayrıca bence elinizdekini şuan satmanıza veya değiştirmenize gerek yok.
Ryzen 4000 desteği sunsa daha iyi olurdu. Yoksa gider herkes X370 Taichi alır, öyle değil mi?AB350M S2H' a göre daha iyi gibi duruyor 2 fan girişi VRM, mostef soğutma vb.
İmzamda en başta yazıyor. Anakartın sitesinde de detaylı bilgileri görebilirsin.Hocam RAM frekansı düşük gibi. Neden öyle bende 3000 mhz lik RAM var.
3600 desteklemesi için overclok mu yapmamız gerekiyor o.c konusunda korkuyorumda birazO taban frekans. 3600' e kadar destekliyor. Ayrıca bence elinizdekini şuan satmanıza veya değiştirmenize gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AB350M S2H' a göre daha iyi gibi duruyor 2 fan girişi VRM, mostef soğutma vb.