Hangi İnternet Altyapısını Kullanıyorsunuz? -ANKET-

Hangi Altyapı?

• Oy kullanan toplam üye
    425
Geçtiğimiz gün "Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz" şeklinde bir anket oluşturmuştum. 300'ün üzerinde üyemiz katılım gösterdi ve görebileceğiniz üzere ortalama değerleri görebiliyoruz. Bugünkü anketimizde ise hangi internet altyapısını kullandığınızı seçebilirsiniz. Unuttuğum bir seçenek varsa bildirebilirsiniz, ekleme yaparım.

Önceki Anket: https://forum.donanimarsivi.com/konu/kac-mbps-internet-kullaniyorsunuz-anket.484767/
100/5 19-24 arası 25/5 kablonet. belirttiğim saatler arasında 28-50 mbps arası çıkıyor ama ortalama 27 mbps veriyor normal olarak 98-113 mbps arası. ping 5-8.

Superonline kullanıyorum, altyapımı nereden öğrenebilirim?
(Evet cahilim, internet konusunda zerre fikrim yok :) )

Kablonet'in altyapısı ve memnunum sabit 100 veriyor. TV dahil filan 140-150 TL falandı.

Söylenene göre 2021 yıl sonuna kadar %90 fiberleşiyordu evlerimiz. Burada üyelerin verdiği bilgilere bakacak olursak ben %20 bile göremiyorum. :PeepoLeave:

Fiber altyapıyı satınca 39 Mbps vdsl kaldı bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söylenene göre 2021 yıl sonuna kadar %90 fiberleşiyordu evlerimiz. Burada üyelerin verdiği bilgilere bakacak olursak ben %20 bile göremiyorum. :PeepoLeave:
2021'in sonu denmemiş ki?
2021 tane yıl sonu denmiş.
:kedi:

TT VDSL
Taşınırken acele alındığı için 16 mbps paket alınmış. Haberim bile yoktu... 2 yıllık taahhüt bir de.

Bilemiyorum, Telekom da olabilir :D
1641737404226.png

Bulabildiğim tek şey bu, dahası beni ve bilgimi aşıyor zaten .d

Geri