knka bunu bana niye yanıtlıyonyaw turk telekom kadar rezalet bir servis yok 4 haftadır hız yavaşladı kendimi 2012 deki 4 mbs internetimde hissediyorum modemdeki internet ışığı yanıp sönüyor adamları 10 kez aradım yok üste bildirildi üst ekip aldı keşke tahahüt yaptırmasaydım rezalet bide diyorlar binanın içiyle alakalı bir sorun ise elektrikçiye yaptıracakmışız öyle bir elektrikçi mi var yeni yeni şeyler
En fazla 100 mbsn internet verebiliyorlarsa vdsl2 kullanıyorsunuz demektir. Fiber değil.Çok şükür 2020 3.çeyreğinde berbat bir 0.3 Download 0.03 Upload internetten kurtulup TTNET Fiber geçtik. 24 ile başladık 35,75 şu anda da 100 kullanıyoruz. Elektrik kesilmesi harici sorun olmadı.
Evde 100 işte 75Yıllar önce bir anket paylaşmıştım, iyi bir katılım olmuştu. Üzerinden bayağı bir zaman geçtiği için acaba bir hızlarda bir gelişme olmuş mu bunu görmek adına anketi güncel bir şekilde tekrar paylaşıyorum, malum yeni paketlerde çıktı zamanla. Geçtiğimiz yıllara göre kıyaslama yaparız hem
Ocak 2022 yılına ait anket: https://forum.donanimarsivi.com/konu/kac-mbps-internet-kullaniyorsunuz-anket.484767/
Çok sayıda internet sağlayıcı sitesinden adrese bakınca 100mbps download 8mbps upload çıkıyor ama upload +8 veriyor. Fiber altyapı da var yazıyor. İlk TTNET Fiber geçtiğimizde fiber kabloları takmışlardı. Zaten VDSL ile böyle stabil bir internet hızı almam imkansız.En fazla 100 mbsn internet verebiliyorlarsa vdsl2 kullanıyorsunuz demektir. Fiber değil.