Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz? -ANKET-

İnternet Hızınız?

• Oy kullanan toplam üye
    925
  • Anket kapatıldı .
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Herkese selam. Bir süredir böyle bir anket aklımdaydı. Pandemiyle birlikte internet kullanımları ciddi oranda arttı. Forumda da çok sayıda sorun yaşayan kullanıcılar görmeye başladım ve durumun genele baktığımızda nasıl devam ettiğini görmek istedim. Ankette aralıklar belirledim buna uygun şekilde oy verirseniz genel bir ortalama görebiliriz bence. Dileyenler bu gönderi altına Speedtest sonuçlarını da bırakabilir tabii ki.
Hocam 200 /10 Mbps foto yuklerse atacam ssini bende ankara da oturuyorum yok yuklemiyor buyuk diyor

Herkese selam. Bir süredir böyle bir anket aklımdaydı. Pandemiyle birlikte internet kullanımları ciddi oranda arttı. Forumda da çok sayıda sorun yaşayan kullanıcılar görmeye başladım ve durumun genele baktığımızda nasıl devam ettiğini görmek istedim. Ankette aralıklar belirledim buna uygun şekilde oy verirseniz genel bir ortalama görebiliriz bence. Dileyenler bu gönderi altına Speedtest sonuçlarını da bırakabilir tabii ki.
1649185605864.png

kurtulmak ısıtyorum bu ınternetten

Ekler

• Ekran Görüntüsü (329).png
    Ekran Görüntüsü (329).png
    564.3 KB · Hit: 118
100Mbps'e geçtim 2 gün önce. Speedtest'te şu değerleri alıyorum:
resim_2022-04-05_224946.png

Her ne kadar 100Mbps'i sonuna kadar alamasam da 24Mbps'ten sonra ilaç gibi geldi.

Millenicom 35 e 5 lik paket 8 yıllık laptop wifi bağlantı Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka konum atsana bende taşınıyım allahım 50mbps internetle hayatta kalmaya çalışıyorum türktelekom fiber var yan binada adamlar hat çekmeye üşeniyor internet destekten engel yedim talep açamıyorum :)))
Konum Küçükçekmece / İSTANBUL 😄.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri