kutunun üstünde bu apartmanda gigafiber yazıyor, inşallah demeye gerek yokİnşaallah Gigabit. Kutuyu koydular bekliyorum.
Beklentimi dile getirmedim. Gigabit hız gönderdiklerinde inşaallah kullanmaya başlayacağım demek istedim .kutunun üstünde bu apartmanda gigafiber yazıyor, inşallah demeye gerek yok
Selamün aleyküm reis hayırlı iftarlar bir şey soracam türk telekom kullanıyorum (mobil) redmi Note 9s telefonum gerçi neredeyse her telefonda bunu görüyorum spedtest de 74 Mb indirme gözüküyor yukarıdaki hız ölçer Max 10mb gördü ve 10 MB civarında indirme yapıyorum Google Play'de felan.Anket bayağı dengeli gidiyor. Merak ettim hangisi baskın çıkacak
Selamün aleyküm reis hayırlı iftarlar bir şey soracam türk telekom kullanıyorum (mobil) redmi Note 9s telefonum gerçi neredeyse her telefonda bunu görüyorum spedtest de 74 Mb indirme gözüküyor yukarıdaki hız ölçer Max 10mb gördü ve 10 MB civarında indirme yapıyorum Google Play'de felan.
Şimdi soruyorum bu siteler dolandırıcı mi bu aradaki hız farkı nedendir?
Allah kabul etsin hayırlı ramazanlar
Up upSelamün aleyküm reis hayırlı iftarlar bir şey soracam türk telekom kullanıyorum (mobil) redmi Note 9s telefonum gerçi neredeyse her telefonda bunu görüyorum spedtest de 74 Mb indirme gözüküyor yukarıdaki hız ölçer Max 10mb gördü ve 10 MB civarında indirme yapıyorum Google Play'de felan.
MBPS ile MB/SN ayrı şeyler çünkü. Mesela 10 MBPS demek 1.2 MB/sn civarlarında bir hız demek.Selamün aleyküm reis hayırlı iftarlar bir şey soracam türk telekom kullanıyorum (mobil) redmi Note 9s telefonum gerçi neredeyse her telefonda bunu görüyorum spedtest de 74 Mb indirme gözüküyor yukarıdaki hız ölçer Max 10mb gördü ve 10 MB civarında indirme yapıyorum Google Play'de felan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Up up