Hangi İnternet Altyapısını Kullanıyorsunuz? -ANKET-

Hangi Altyapı?

• Oy kullanan toplam üye
    425
Türknet Gigasız fiber ama seçenek yok.

89261129-B750-46CA-80D8-77E11C663C06.jpeg

Fiber gelsin artık ya 100 mbps kesmiyor :uzgunpeepo:

Tahminlerimde HİÇ yanılmamışım :D

Vodafone kullanıyorum bir şikayetim yok ama mükemmel de değil Türkiye altyapısı için ortalama diyebilirim

TürkNet GigaFiber kullanıyorum.

Yani saçma bir firma olan TT GPON Fiber kullanıyorum. Abi benim altyapım 1000 Mbps destekliyor sen neden beni 100 Mbps ile kısıtlıyorsun. Ben sana aylık ekstra 30 TL vereyim yine de 1000 Mbps ver. Anlamıyorum yani beyin kıtı firma. Ayrıyeten Fiber için verilen modem 2 metre sonra 2.4 GHz ile tek çubuk çekiyor ve 5 Mbps alıyorum.

Yani saçma bir firma olan TT GPON Fiber kullanıyorum. Abi benim altyapım 1000 Mbps destekliyor sen neden beni 100 Mbps ile kısıtlıyorsun. Ben sana aylık ekstra 30 TL vereyim yine de 1000 Mbps ver. Anlamıyorum yani beyin kıtı firma. Ayrıyeten Fiber için verilen modem 2 metre sonra 2.4 GHz ile tek çubuk çekiyor ve 5 Mbps alıyorum.
Aslına bakılırsa 1000 MBPS hızdan daha da fazlasını destekliyor :D

@Mehmet Yılmaz
IMG_20220109_174756.jpg

Türknete geçersem tam 100 Mbps alabilir miyim? TT de 35 zor alıyorum

Geçtiğimiz gün "Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz" şeklinde bir anket oluşturmuştum. 300'ün üzerinde üyemiz katılım gösterdi ve görebileceğiniz üzere ortalama değerleri görebiliyoruz. Bugünkü anketimizde ise hangi internet altyapısını kullandığınızı seçebilirsiniz. Unuttuğum bir seçenek varsa bildirebilirsiniz, ekleme yaparım.

Altyapı Sorgulama Linkleri

Önceki Anket: https://forum.donanimarsivi.com/konu/kac-mbps-internet-kullaniyorsunuz-anket.484767/
Altyapı sorguladığım zaman altyapı olmadığını gösteriyor ama Millenicom kullanıyorum ve +90mbps alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,598
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri