Telekom işteTürknet Gigasız fiber ama seçenek yok.
O da zaten Telekom Fiber altyapısını kullanıyor.Türknet Gigasız fiber ama seçenek yok.
Telekom işte
Öyle miymiş tamam onu işaretleyeyim.O da zaten Telekom Fiber altyapısını kullanıyor.
Aslına bakılırsa 1000 MBPS hızdan daha da fazlasını destekliyorYani saçma bir firma olan TT GPON Fiber kullanıyorum. Abi benim altyapım 1000 Mbps destekliyor sen neden beni 100 Mbps ile kısıtlıyorsun. Ben sana aylık ekstra 30 TL vereyim yine de 1000 Mbps ver. Anlamıyorum yani beyin kıtı firma. Ayrıyeten Fiber için verilen modem 2 metre sonra 2.4 GHz ile tek çubuk çekiyor ve 5 Mbps alıyorum.
Fiberde zor diye bir şey yok, paketiniz düşüktür.@Mehmet Yılmaz
Alıntıyı görüntüle
Türknete geçersem tam 100 Mbps alabilir miyim? TT de 35 zor alıyorum
Altyapı sorguladığım zaman altyapı olmadığını gösteriyor ama Millenicom kullanıyorum ve +90mbps alıyorum.Geçtiğimiz gün "Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz" şeklinde bir anket oluşturmuştum. 300'ün üzerinde üyemiz katılım gösterdi ve görebileceğiniz üzere ortalama değerleri görebiliyoruz. Bugünkü anketimizde ise hangi internet altyapısını kullandığınızı seçebilirsiniz. Unuttuğum bir seçenek varsa bildirebilirsiniz, ekleme yaparım.
Altyapı Sorgulama Linkleri
GIBIRNet Alt yapı sorgulama | Fiber sorgulama - GIBIRNet | İnternet
GIBIRNet, internet altyapı sorgulama. Ne kadar hız alırım alt yapı nasıl sorgulanır ? İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Kayseri, Ankara, Antalya, Adana, Diyarbakırgibir.net.trİnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
Önceki Anket: https://forum.donanimarsivi.com/konu/kac-mbps-internet-kullaniyorsunuz-anket.484767/