Neler Yeni

Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz Anketi -2-

İnternet Hızınız Kaç MBPS?

• Oy kullanan toplam üye
    416
Çok sayıda internet sağlayıcı sitesinden adrese bakınca 100mbps download 8mbps upload çıkıyor ama upload +8 veriyor. Fiber altyapı da var yazıyor. İlk TTNET Fiber geçtiğimizde fiber kabloları takmışlardı. Zaten VDSL ile böyle stabil bir internet hızı almam imkansız.
Modeminiz nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Modeminiz nedir?
Depremden sonra geri eve geldiğimizde farklı bir model gelmişti.
Bu eskisi:

IMG_20230203_173817.jpg

Turknet vdsl altyapi sına 85 download a 8 upload veriyor neden 8 ?? Bilen yazabilirmi

G-pon var sizde sanırsam yani 1 gbsn internet bağlatabilirsiniz diye biliyorum.
Teşekkürler bilgi için ama ihtiyaç yok şu anlık. Demekki neymiş altyapı sorgulama pek güvenilir değilmiş. Emin olmak için karşıma çıkan tüm sitelerden bakmıştım bir de.

Yıllar önce bir anket paylaşmıştım, iyi bir katılım olmuştu. Üzerinden bayağı bir zaman geçtiği için acaba bir hızlarda bir gelişme olmuş mu bunu görmek adına anketi güncel bir şekilde tekrar paylaşıyorum, malum yeni paketlerde çıktı zamanla. Geçtiğimiz yıllara göre kıyaslama yaparız hem :)

Ocak 2022 yılına ait anket: https://forum.donanimarsivi.com/konu/kac-mbps-internet-kullaniyorsunuz-anket.484767/
Sözde 75 ama 35 çekiyor. .xd

superonline
25/12

İNTERNET.PNG

Modemden bu hızları alıyorum. kabloyu direkt PC'ye takınca 120/180Mbps alıyorum.

1000 mbps paket hız iyi :D ping yapcak bişi yok :D

Ekler

• Speedtest 16.01.2024 22_05_18.png
    Speedtest 16.01.2024 22_05_18.png
    21.9 KB · Hit: 69
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri