🔥İndirim ASUS TUF K7 KLAVYE 799 TL

Baya kötü bir klavye, aldım; geri iade ettim. Kütükten farkı yok, sadece ışıklı kütük. 300 liradan fazla yapmaz.

Asus tuf serisini hiç beğenmiyorum. Bunu yerine incehesapta devamlı fiyatı düşen asus scope rx alınabilir 850tl'ye. Kendimde kullanıyorum gayet memnunum.

Yazı yazmak çok zor. Tuşlar o kadar hassas ki sürekli yanlış yazılıyor. Tavsiye etmem açıkçası.. Kırmızı sw güzel bir klavye alıp geçin

Asus Rog Scope RX ile karşılaştırıp Rog Scope aldım klavyenin fazla hassas olmasının kötü bir özellik olduğu vurgulandı zaten dolma parmaklı biri olduğum için almadım alacakların dikkat etmesi temennimdir

Yazı yazmak çok zor. Tuşlar o kadar hassas ki sürekli yanlış yazılıyor. Tavsiye etmem açıkçası.. Kırmızı sw güzel bir klavye alıp geçin

gayet güzel klavye gayet güzel fiyat kendim de kullanıyorum baya iyi ben sanırım 850 ye almıştım zamanında
Baya kötü bir klavye, aldım; geri iade ettim. Kütükten farkı yok, sadece ışıklı kütük. 300 liradan fazla yapmaz.

800 TL bütçem var. Şu an Asus TUF K3 765 TL, Asus TUF K7 799 TL. K7'yi önerir misiniz?

800 TL bütçem var. Şu an Asus TUF K3 765 TL, Asus TUF K7 799 TL. K7'yi önerir misiniz?
Herkes hissiyatı kütük gibi diyor bence alınmaz bu fiyata marka bir mekanik klavye alıyorum hissiyatı umramda değil dersen pişman olursun mekanik klavyeyi önemli kılan unsur hissiyat bence

Asus k1 almıştım çok uyguna. Klavyeleir bence güzel değil ya. zamanında 15 tl ye aldığım hadron klavye ile aynı işi yapıyor sadece bunda çok az ışık var o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

k1 i almasaydım almak istediğim klavye buydu bir bak istersen ama mekanik değil. Efsane RGB si var bu arada

Asus k1 almıştım çok uyguna. Klavyeleir bence güzel değil ya. zamanında 15 TL ye aldığım hadron klavye ile aynı işi yapıyor sadece bunda çok az ışık var o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

k1 i almasaydım almak istediğim klavye buydu bir bak istersen ama mekanik değil. Efsane RGB si var bu arada

Hocam Cynosa V2'lerin tuşları soyuluyormuş. Hepsiburadaya görüntülü yorum atmışler hep. Başka klavye aldım. K7 almıştım sorunlu geldi kapıda teslim almadım. İade edeceğim. K7 ile de sorun yaşayanlar varmış hem yazılımsal olarak hem de tuşlar aşırı hassas yanlış yazma durumu var diyenler çokmuş.

Hocam Cynosa V2'lerin tuşları soyuluyormuş. Hepsiburadaya görüntülü yorum atmışler hep. Başka klavye aldım. K7 almıştım sorunlu geldi kapıda teslim almadım. İade edeceğim. K7 ile de sorun yaşayanlar varmış hem yazılımsal olarak hem de tuşlar aşırı hassas yanlış yazma durumu var diyenler çokmuş.
Allahın belası K1 de de ışıklandırma yetersizliğinden dolayı tuşlar yazım gözüküyor. Allahtan klavyeyi ucuza aldım yoksa beyzbol sopası yerine kullanırdım herhalde. Asus markasını severim genelde ama klavye işi olmamış... tabii ki tek bir üründen genelleme yapmamak lazım..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,722
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri