kelomerosan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 854
Arkadaşlar 200 tl bütçem vardı sağolsun annem yardımcı olmayı kabul etti. Max 500TL'ye mikrofon önerebilir misiniz? Evde ses kartım var.
Arkadaşlar 200 TL bütçem vardı sağolsun annem yardımcı olmayı kabul etti. Max 500TL'ye mikrofon önerebilir misiniz? Evde ses kartım var.
Ben de çok beğendim onu ama bütçemin dışında diye üzülmüştüm. Peki indirim dönemi ne zaman olur tahmini bir fikrin var mı?indirim dönemi itopyada 500tl'ye düşüyor.![]()
Razer Seiren Mini Yayıncı Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Seiren Mini Yayıncı Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Seiren Mini Yayıncı Mikrofonu özelliklerini incele, 1.927,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Karne indirimleri olur hocam. 1-2 haftaya.Ben de çok beğendim onu ama bütçemin dışında diye üzülmüştüm. Peki indirim dönemi ne zaman olur tahmini bir fikrin var mı?
Anladım çok teşekkür ederim.Karne indirimleri olur hocam. 1-2 haftaya.
Peki XLR bir mikrofondan daha iyi bir performans alır mıyım aynı fiyat?indirim dönemi itopyada 500tl'ye düşüyor.![]()
Razer Seiren Mini Yayıncı Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Seiren Mini Yayıncı Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Seiren Mini Yayıncı Mikrofonu özelliklerini incele, 1.927,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben xlr kullandım hocam. bm800. 200tl falan çok beğenmedim. Ama işte standı idi falan pahalıya geliyor. Bunlar güzel tak çalıştır.Anladım çok teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki XLR bir mikrofondan daha iyi bir performans alır mıyım aynı fiyat?
Bende kullanabileceğim xlr için stand da var. Bildiğiniz 500TL'ye iyi olan bir XLR varsa onunla daha iyi performans alabilir miyim?Ben xlr kullandım hocam. bm800. 200tl falan çok beğenmedim. Ama işte standı idi falan pahalıya geliyor. Bunlar güzel tak çalıştır.
Ayrıca bütün gün baktım malzeme kalitesi biraz dandik gibi. Micro USB zaten sıkıntılı, ben mikrofon aldıktan sonra uzun yıllar kullanabilmek istiyorum.indirim dönemi itopyada 500tl'ye düşüyor.![]()
İyi bir şey için en az 1,5k vermeniz lazım.Ayrıca bütün gün baktım malzeme kalitesi biraz dandik gibi. Micro USB zaten sıkıntılı, ben mikrofon aldıktan sonra uzun yıllar kullanabilmek istiyorum.
Masada olduğu için.Yeşil ya da mavi switch klavye kullanıyorsanız klavye sesi bu mikrofonda olduğu gibi karşı tarafa gidiyormuş, yoksa ben de alacaktım. Haberiniz olsun.
Midex MX-2020 Condenser Stüdyo Ses Kayıt MikrofonuAyrıca bütün gün baktım malzeme kalitesi biraz dandik gibi. Micro USB zaten sıkıntılı, ben mikrofon aldıktan sonra uzun yıllar kullanabilmek istiyorum.
Yok mekanik kullanmıyorum. Ama teşekkürler.Yeşil ya da mavi switch klavye kullanıyorsanız klavye sesi bu mikrofonda olduğu gibi karşı tarafa gidiyormuş, yoksa ben de alacaktım. Haberiniz olsun.
Bu attığınızdan alacağım ses performansı daha iyidir değil mi?İyi bir şey için en az 1,5k vermeniz lazım.
Masada olduğu için.
Midex MX-2020 Condenser Stüdyo Ses Kayıt Mikrofonu
Bu olabilir.
Bu arada bütçeni arttırmanı öneririmYok mekanik kullanmıyorum. Ama teşekkürler.
Bu attığınızdan alacağım ses performansı daha iyidir değil mi?
Peki seiren mini arasında malzeme kalitesi çok var mı? Ya da mikrofon performansı?Bu arada bütçeni arttırmanı öneririm
indirimlerde 599TL ye görmüştüm geçen sene sonu.
İtopya karne kampanyası olursa yine ucuzlatır diye düşünüyorum
Bu mikrofondan bahsediyorum.![]()
Razer Seiren X Condenser Gaming Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Seiren X Condenser Gaming Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Seiren X Condenser Gaming Mikrofon özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com