Ekran Kartı Piyasası Sizce Ne Zaman Düzelir ?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,380
Merhaba

Arkadaşlar ekran kartı piyasası sizce 2022 Yaz'ına kadar nasıl bir yol izleyecek ve fiyatlar ne zaman istediğimiz düzeyde mâkul bir düzeye gelecek ?

Ben toplam 25.000 TL bütçe ayıracağım kasa için ve 5600X + MSİ 3060 / 3070 ti düşünüyorum kesinlikle.
Düşünceleriniz benim için önemlidir.

Her sene piyasa değişiyor. Seneye ne olacağını kimse bilemez. Ekran kartı stok sorunu ve miningci sorunu çözülmezse bu şekilde gider. Oyuncularda giriş seviyesi kartlara mahkum olur :')

Merhaba

Arkadaşlar ekran kartı piyasası sizce 2022 Yaz'ına kadar nasıl bir yol izleyecek ve fiyatlar ne zaman istediğimiz düzeyde mâkul bir düzeye gelecek ?

Ben toplam 25.000 TL bütçe ayıracağım kasa için ve 5600X + MSİ 3060 / 3070 ti düşünüyorum kesinlikle.
Düşünceleriniz benim için önemlidir.
miningciler e ve çip üretimindeki aksaklığa çözüm bulunursa kısa sürede çözülür ve pandeminin durumuda ortada

Stok sorunu, çip sorunu, mining, dolar düşmediği sürece bitmez. Bu 4 kriter en büyük etken sanırsam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ÇİP Krizinin ne olduğunu hâla bi çözemedim nedir ve bu çipi kimler üretiyor ?
Nvidia falan üretiyor çipi. Çip krizi dediğimiz şey çiplerde kullanılan bir maddenin bitmesi yada bitmeye yaklaşmasından dolayı kaynaklanıyor. Arabalarda bile çip var onlarında fiyatlarını etkiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@krdg_burak neden kızgın attınız acaba

ÇİP Krizinin ne olduğunu hâla bi çözemedim nedir ve bu çipi kimler üretiyor ?
knkm çipleri üretirken abd çine ambargolar uyguladı araya pandemi girince bide onun yüzünden kapanmalar geldi ancak yeten öip üretimi bir süre durdurulunca bir süre sonra artış olsa bile 22 nin 3 çeyreğinde anca düzeldir diye tahminim var

knkm çipleri üretirken abd çine ambargolar uyguladı araya pandemi girince bide onun yüzünden kapanmalar geldi ancak yeten öip üretimi bir süre durdurulunca bir süre sonra artış olsa bile 22 nin 3 çeyreğinde anca düzeldir diye tahminim var
Bunlarda Tom & Jerry gibi yahu bir durmuyorlar yerlerinde. Hazirana kadar bekleyeceğim artık ne yapalım kripto ya 10K bastım 6 ayda 30K olur rahat herhalde onun için kafam rahat biraz

Geri