Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Sonsuza kadar sürebilir. Bu yüzden B planı yapın. Ekran kartları düşsün diye beklersiniz üzülürsünüz.
B planı ile ilgili parantez açar mısın ne önerirsin ?Sonsuza kadar sürebilir. Bu yüzden B planı yapın. Ekran kartları düşsün diye beklersiniz üzülürsünüz.
Çoğu kişi amazon. Jp’den alıyor. Veya ikinci ek kart kovalayacaksınız veya çok iyi bir hazır sistem.B planı ile ilgili parantez açar mısın ne önerirsin ?
Ah be cici kuş az biraz araştırıp yorum yapsan keşke. Dünya kripto piyasasının %18 i kazakistan da, nedenini sorarsın şimdi; elektrik ucuz.darbe miningi niye etkilesin yani.
2024 senesine kadar normal hale gelmesini beklemiyorum.Merhaba
Arkadaşlar ekran kartı piyasası sizce 2022 Yaz'ına kadar nasıl bir yol izleyecek ve fiyatlar ne zaman istediğimiz düzeyde mâkul bir düzeye gelecek ?
Ben toplam 25.000 TL bütçe ayıracağım kasa için ve 5600X + MSİ 3060 / 3070 ti düşünüyorum kesinlikle.
Düşünceleriniz benim için önemlidir.
Dolar büyük bir etken değil bence diğer sorunların yanında. RTX 3090 1300 dolar fakat burda 60 70K TL, sadece dolar sorunu kalırsa 18K olur arada uçurum fark var, tabii yine pahalı ama en zor düzelecek sorun dolar sorunu.Stok sorunu, çip sorunu, mining, dolar düşmediği sürece bitmez. Bu 4 kriter en büyük etken sanırsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nvidia falan üretiyor çipi. Çip krizi dediğimiz şey çiplerde kullanılan bir maddenin bitmesi yada bitmeye yaklaşmasından dolayı kaynaklanıyor. Arabalarda bile çip var onlarında fiyatlarını etkiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@krdg_burak neden kızgın attınız acaba