Alielyürek
80+
- Reaksiyon skoru
- 97
Ex H 410 m v3 anakartım var ram slotumun teki calısmıyor galiba 1. Slotta pc acılıyor 2. Slota ram takınca pc acılmıyor sorun nedir tamir ettirebilirmiyim fikri olan varmı
2x8 olarak aldım aynı marka aynı model ramlerRamlar birbiriyle uyumlu değilse çalışmaz veya soket arızalıdır
O zaman soket arızası olabilir ana kartın garantisi varsa garantiye gönderin2x8 olarak aldım aynı marka aynı model ramler
doğru kardeşim büyük ihtimal slot çalışmıyorEx H 410 m v3 anakartım var ram slotumun teki calısmıyor galiba 1. Slotta pc acılıyor 2. Slota ram takınca pc acılmıyor sorun nedir tamir ettirebilirmiyim fikri olan varmı
bios u ilk baş sıfırladım düzelmedi sonra güncelledim yinede olmadıÇalışmadığını düşündüğünüz slotu sadece tek 1 RAM takarak denediniz mi. Her iki rami de tek tek bozuk olduğunu düşündüğünüz slota? BİOS sıfırlamayı deneyin bir. BİOS güncellemeyi de deneyin.
ramlerin 2 side calısıyor tek tek takınca 2. slot a tek de taksan acılmıyor ama 1. slotta ikiside calısıyorÖnce ramlarin ikisini de tek tek deneyin bilgisayar ikisinde de açılıyorsa Anakarttaki Ram slotu arızalıdır. Yok birinde çalışıyor birinde açılıyorsa ramlar dan biri arızalıdır ki bu daha olası
1 dolmadan 2.slota geçemezsin zaten. Önce bir sonra 2.ama 1.slotta iki rami de denediysen ve çalıştıysa benim bildiğim kadarıyla senin Anakarttaki 2.slotun arızalıdırramlerin 2 side calısıyor tek tek takınca 2. slot a tek de taksan acılmıyor ama 1. slotta ikiside calısıyor
asus a mail gönderdim şimdi inşallah çözerler teşekkürler ilgilendigin icin1 dolmadan 2.slota geçemezsin zaten. Önce bir sonra 2.ama 1.slotta iki rami de denediysen ve çalıştıysa benim bildiğim kadarıyla senin Anakarttaki 2.slotun arızalıdır
slotta tozlanma vs herhangi bir durum var mı bağlı olan köprüde sıkıntı olabilir halledilir öyleyseramlerin 2 side calısıyor tek tek takınca 2. slot a tek de taksan acılmıyor ama 1. slotta ikiside calısıyor
şimdi bende fön makinesiyle icini temizleyip bir daha denicektim belki düzelirslotta tozlanma vs herhangi bir durum var mı bağlı olan köprüde sıkıntı olabilir halledilir öyleyse