- Reaksiyon skoru
- 176
Ryzen 5 3600 işlemciye sahibim ve CPB açıkken 90 derecelere rahatlıkla çıkabiliyor. Undervolt yapıp işlemci için soğutucu masrafından kurtulmayı düşünüyorum.
Hocam bence 200TL’ye alın wraith prism’i.Ryzen 5 3600 işlemciye sahibim ve CPB açıkken 90 derecelere rahatlıkla çıkabiliyor. Undervolt yapıp işlemci için soğutucu masrafından kurtulmayı düşünüyorum.
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Normalde SSD için para biriktiriyordum ama İtopya sağolsun alacağım soğutucuyu sonunda.Hocam bence 200TL’ye alın wraith prism’i.
O da güzelmiş.Soğutucuyu alıp Undervolt yapsan çok daha iyi olur.
Ryzen 5 3600 işlemciye sahibim ve CPB açıkken 90 derecelere rahatlıkla çıkabiliyor. Undervolt yapıp işlemci için soğutucu masrafından kurtulmayı düşünüyorum.
peki t6 mı daha iyi prism mi bende almak istiyorum ama şuan indirime girmiş video izlediğimde t6 ultra 10 derece daha iyi soğutuyordu sizce 100 lira daha verip t6 mı yoksa indirimdeyken 200 lriaya prism mi alayımBu konuyu açtıktan sonra undervolt denedim ve undervolt bayağı zevkli bir işlemmiş![]()
200 al geç hem t6 kasada güzel durmuyor.peki t6 mı daha iyi prism mi bende almak istiyorum ama şuan indirime girmiş video izlediğimde t6 ultra 10 derece daha iyi soğutuyordu sizce 100 lira daha verip t6 mı yoksa indirimdeyken 200 lriaya prism mi alayım
100TL için değmez bence. Prism fiyatı çok iyi.peki t6 mı daha iyi prism mi bende almak istiyorum ama şuan indirime girmiş video izlediğimde t6 ultra 10 derece daha iyi soğutuyordu sizce 100 lira daha verip t6 mı yoksa indirimdeyken 200 lriaya prism mi alayım
100TL için değecek ısı farkı değil bence + Wraith Prism daha şık duruyor.peki t6 mı daha iyi prism mi bende almak istiyorum ama şuan indirime girmiş video izlediğimde t6 ultra 10 derece daha iyi soğutuyordu sizce 100 lira daha verip t6 mı yoksa indirimdeyken 200 lriaya prism mi alayım