peki sesi nasıl bende stock soğutucu var ses yapıyor100TL için değecek ısı farkı değil bence + Wraith Prism daha şık duruyor.
peki sesi nasıl bende stock soğutucu var ses yapıyor100TL için değecek ısı farkı değil bence + Wraith Prism daha şık duruyor.
işlemcim 82 derecelere bile çıkabilmekte boşta 50 derece kaç derece etkiler200 TL ye dolar düşükken bile düşmemişti o soğutucu öyle hatırlıyorum. 200 TL her türlü cebinden bir şeye çıkar. Al bence.
2700x kullanıyorum. Wraith Prism ile. Sadece Chrome açık. Arka planda bir kaç program daha. İşlemci 28 derece.işlemcim 82 derecelere bile çıkabilmekte boşta 50 derece kaç derece etkiler
Nasıl ve nereden bakarak yaptınız hocam?Bu konuyu açtıktan sonra undervolt denedim ve undervolt bayağı zevkli bir işlemmiş
BIOS'tan CPB kapattım ve işlemci GHZ'ini sabitleyip voltajı ayarlıyorsun. Ardından işlemci için işkence testine sokup kapanıyor mu kapanmıyor mu bakıyorsun. Kapanmazsa voltajı biraz daha düşürüp dene, kapanmazsa GHz artırıp ilerle gibi gibi...Nasıl ve nereden bakarak yaptınız hocam?