Televizyondan gelen kablo nedir?

Sağdaki kablo fiber kablo içinde cam malzeme olur ve hassastır.
Ortadaki Cat6 kablo modeme gider.
Soldaki kablo zaten güç kablosu.
Bunu diyorum bende hocam dediğiniz gibi ortadaki modemin arkasındaki lan girişine bağlı yeşil uçlu olan fiber herhalde aşağıya gidiyor duvardan digeride güç kablosu.

Tamam güzel kardeşim ben diyorum ki o kablonetin kablosu adam hizmeti almamış sökebilir oradan yayın alamaz hizmeti almadığı sürece kablonun yapısından belli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ah be çocuk sen binden başka yerde çalışamazsın bu beyinle vallaha yazık .
20220115_184450.jpg

Bu kablo nedir acaba sayın bilgili forum üyesi?

Bunu diyorum bende hocam dediğiniz gibi ortadaki modemin arkasındaki lan girişine bağlı yeşil uçlu olan fiber herhalde aşağıya gidiyor duvardan digeride güç kablosu.
Evet hocam aynen öyle. Hassas kablo dikkat et zarar gelmesin.

Tamam güzel kardeşim ben diyorum ki o kablonetin kablosu adam hizmeti almamış sökebilir oradan yayın alamaz hizmeti almadığı sürece kablonun yapısından belli.
Daire içi tesisat eki olabilir. Bi ucu dişi diğer ucu erkektir evin içinde kablo kargaşası olmasın diye yapılmış ta olabilir. Bire bir görmeden kesin konuşmak mantıksız olur

Evet doğru. Kendi D-Smart cihazımdan çektim fotoğrafı. Peki benim Türksat firması ile bir alakam var mı acaba sizce?
Benim de digiturk alıcım var, antenden uyduya uyduda da irdeto card ile yayın şifresi çözülüyor. Bu kadar basit mantığı neden uzattı diğer arkadaş onu anlayamadım

Hocam kısacası biri fiber aşağıya gidiyor diğeri lan modeme giriyor öbürü power birde modeme gelen power var.2 tane anten kablosu var biri eski tip boşta diğeri ana TV'ye geliyor o anten yerinden benim anlamadığım kablonet mevzusu.

Hocam arkadaşın yazılarından belli çok takmayın.
Başka insanların kafasını böyle yanlış bilgilerle karıştıran insan görünce dayanamıyorum hocam.
Benim de digiturk alıcım var, antenden uyduya uyduda da irdeto card ile yayın şifresi çözülüyor. Bu kadar basit mantığı neden uzattı diğer arkadaş onu anlayamadım
Kendisi 3 sene çalışmış ve daha iyi bildiğini iddia ediyor. En azından artık çalışmıyorda gelen ekipler daha bilgili olmaya başladı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kısacası biri fiber aşağıya gidiyor diğeri lan modeme giriyor öbürü power birde modeme gelen power var.2 tane anten kablosu var biri eski tip boşta diğeri ana TV'ye geliyor o anten yerinden benim anlamadığım kablonet mevzusu.
Kablonet diye bir firma var. Tek hat üzerinden hem internet hemde tv yayını veriyor. Diğer arkadaş o şekil olduğunu iddia ediyor ama öyle değil.

Geri