Logitech DFGT sesi azaltılabiliyor mu?

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,369
  1. Gece vakti oyun oynayacağım ve bu direksiyon çok sesli çalışıyor. Titreşimini azaltırsam sesi azalır mı? Yan odadakilerin beni duymaması gerekiyor.
  2. Direksiyonun arkasındaki vites kulakçıklarına erişmek zor mu? F1 vites gibi büyük değiller, küçük buton şeklindeler.
  3. Fiyatı 900 TL. Değer mi diye sormayacağım, malum ekonomi...

1. Gece vakti oyun oynayacağım ve bu direksiyon çok sesli çalışıyor. Titreşimini azaltırsam sesi azalır mı? Yan odadakilerin beni duymaması gerekiyor.
  2. Direksiyonun arkasındaki vites kulakçıklarına erişmek zor mu? F1 vites gibi büyük değiller, küçük buton şeklindeler.
  3. Fiyatı 900 TL. Değer mi diye sormayacağım, malum ekonomi...
1. Sesi azaltmanın yolu yok galiba ya da ben bulamadım.
2. Butonlara ulaşmak pek sorun olmuyor elim büyük olduğu için. Bunun için 3D yazıcıdan F1 tipi vites kulakçıkları satıyorlar alabilirsin.
3. Bildiğim kadarıyla 900 derece olan en ucuz direksiyon seti.

O F1 kulakçıları baya yakın duruyor zorlanacağını sanmam.
Motorun sesi konusunda henüz şikayetçi olmayanı görmedim. Hepsi sesli ve sesi azaltabileni de görmedim.
O kadar eski bir cihaza o paranın istenmesi üzücü bir durum.

Ediyor. İçerisinde bulunan motordan geliyor o ses. Belki motoru yağlarsam falan o ses azda olsa gidebilirim ama uğraşmadım hiç. İnternetten araştırırsan belki çözüm bulabilirsin.
FFB'yi falan kapatınca ses tamamen gidiyor diyorlardı, kolpacılarmış demek ki. Gece vakti oyun oynanırsa bu direksiyonla bütün ev dinler değil mi?

FFB'yi falan kapatınca ses tamamen gidiyor diyorlardı, kolpacılarmış demek ki. Gece vakti oyun oynanırsa bu direksiyonla bütün ev dinler değil mi?
Direksiyonun fişini çek yani elektrik gitmesin yine de o motorun sesi geliyor ona yapılacak bir şey yok. Gece vaktinde artık ev halkı benim gümbürtüme alıştığı için pek sorun olmuyor :D ama evet odamın kapısı falan kapalı olması halinde bile diğer odaya ses gidiyor.

ben g29 kullanıyorum ffb kapatınca ses çok azalıyor. O vurma ve motor sesleri kalmıyor. Sadece iç mekanizmanın sürtünme sesi kalıyor o da aşırı rahatsız edici şekilde değil. Tabii ki ffb kapatırsan direksiyonun bütün keyfi bitiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,749
Üyeler
188,473
Son üye
Aragornbey
Geri