- Reaksiyon skoru
- 4,678
Bende olayı farklı sandımilk başta ciddiye aldımda bu nası olay baban ses yapınca uyarılmazki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
FmckdnncncnckBence de. Uyarmadan dövülür.
Bende olayı farklı sandımilk başta ciddiye aldımda bu nası olay baban ses yapınca uyarılmazki
FmckdnncncnckBence de. Uyarmadan dövülür.
Kanka aşırı uykum vardı kriz geçirdim en son 4 5 kere uyardım zatenilk başta ciddiye aldımda bu nası olay baban ses yapınca uyarılmazki
ayn bu olay için jandarma aranılmaz arkadaş arka sokaklar etkisinde kalmış galibaBende olayı farklı sandım
Fmckdnncncnck
Daha önce çok yaptık kavga oda arada vuruyor ama bu büyük oldu birazCeza alır mısın almaz mısın bilmem ama bu dakikadan sonra babana bakabileceğin yüzün var mı merak ediyorum...
Sıfır bir kanka yok ya etki falan değil babam aramazsan adam değilsin dedi bende aradımayn bu olay için jandarma aranılmaz arkadaş arka sokaklar etkisinde kalmış galiba
Oo o da arada vuruyor sen de iyiymiş Allah hidayet versin gene bakıyor sanaDaha önce çok yaptık kavga oda arada vuruyor ama bu büyük oldu biraz
Oo o da arada vuruyor sen de iyiymiş Allah hidayet versin gen
AminOo o da arada vuruyor sen de iyiymiş Allah hidayet versin gene bakıyor sana
Gece gece komedi gibi tövbe yarabbi her mesajı okudukca içimde kahkaha atmak geliyor komik değil ama okudukca kopuyorumDaha önce çok yaptık kavga oda arada vuruyor ama bu büyük oldu biraz
Sıfır bir kanka yok ya etki falan değil babam aramazsan adam değilsin dedi bende aradım
Kanka valla sinir krizi geçirdim sabah 5 de kalktım spora gittim 8 de dershaneye gittim 2 de çıktım sonra saat 5 e kadar dükkanda durdum aşırı yorgundum yaticam susun dedikçe bilerek bağırdıGece gece komedi gibi tövbe yarabbi her mesajı omudukca içimde kahkaha atmak geliyor komik değil ama okudukca kopuyorum
BanadaBiraz troll konu gibi geldi.