Genel bir sorun mu varhocam sunucudan dolayı sanırım o Alıntıyı görüntüle
genelde hız testini de hep aynı sunucudan mu yapıyordunuz?Normlde 2-3 falan çıkan ping değeri 13 çıkıyor nedendir acaba?Alıntıyı görüntüle
normalde 5 veya altı upload vermesi gerek upload paketimi satın alıyorsunuz bende kablonet kullanıyorumda 5 bile veremiyor aciz firma. hep 4.80 4.50 geliyor önceden 5.76 sabit olurdu nie böle düşüş oldu anlamadım.Normlde 2-3 falan çıkan ping değeri 13 çıkıyor nedendir acaba?Alıntıyı görüntüle
tamam bak orda türknet ankara diyor sen ise testi zonguldak yapmışsın ondan ping çıkar.Kendi otomatik seçiyordu hep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleBu şekilde seçili olarak go diyorum.
Türknet'de upload'lar hep böyle.normalde 5 veya altı upload vermesi gerek upload paketimi satın alıyorsunuz bende kablonet kullanıyorumda 5 bile veremiyor aciz firma. hep 4.80 4.50 geliyor önceden 5.76 sabit olurdu nie böle düşüş oldu anlamadım.
yukardaki arkadaşın firmasına göre yaptım hocam normalde türknete geçmeyi istiyorum adamlar 8 upload veriyor çok iyi kablonette 5 bile veremiyor adamlar ama burda türknet yok malesef.tamam bak orda türknet ankara diyor sen ise testi zonguldak yapmışsın ondan ping çıkar.
Ankara'da oturuyorsan Ankara'yı seç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türknet'de upload'lar hep böyle.
firması kablonet değil büyük ihtimal Türknet fiber kullanıyor. Hız testini sadece kablonet sunucusundan yapmış.yukardaki arkadaşın firmasına göre yaptım hocam normalde türknete geçmeyi istiyorum adamlar 8 upload veriyor çok iyi kablonette 5 bile veremiyor adamlar ama burda türknet yok malesef.
dediğiniz gibi yapmış heralde ordaki sunucuları bende değiştirsem sabit hızlar felan alabilirmiyim acaba yada yenileyince sayfayı kendi oturduğum yere göremi bağlantı alabilirim?firması kablonet değil büyük ihtimal Türknet fiber kullanıyor. Hız testini sadece kablonet sunucusundan yapmış.
sunucular sadece ping değerini hesaplar hızınız değişmez.dediğiniz gibi yapmış heralde ordaki sunucuları bende değiştirsem sabit hızlar felan alabilirmiyim acaba yada yenileyince sayfayı kendi oturduğum yere göremi bağlantı alabilirim?
Zaten CGNAT IP'ler Echo Ping'e kapalı?hocam sunucudan dolayı sanırım o Alıntıyı görüntüle