White_Recon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 818
Buradaki oyunları pek kullanmadığım için bu hesabı satmayı düşünüyorum, Sizce kaç TL eder?
Buradaki oyunları pek kullanmadığım için bu hesabı satmayı düşünüyorum, Sizce kaç TL eder?
Alıntıyı görüntüle
steamdb.info
500e dahi alan olmaz hocam.500 hadi diyelim 1000 oda zorlarsan ya da kazık atarsan
Karışık çikolatalı gofretler ve 1 yarım ekmek döner alabilirim o zaman500e dahi alan olmaz hocam.
150 falan
Hocam aldığınız fiyata mı satacağınızı sanıyorsunuzKarışık çikolatalı gofretler ve 1 yarım ekmek döner alabilirim o zaman
Biraz random bullshit yaptım daHocam aldığınız fiyata mı satacağınızı sanıyorsunuz
100-125Buradaki oyunları pek kullanmadığım için bu hesabı satmayı düşünüyorum, Sizce kaç TL eder?
Alıntıyı görüntüle
Türkiye'de satma Yurt dışına satmaya çalış çok daha karlı olur.Buradaki oyunları pek kullanmadığım için bu hesabı satmayı düşünüyorum, Sizce kaç TL eder?
Alıntıyı görüntüle
100 - 150 maximum 200 bence.Buradaki oyunları pek kullanmadığım için bu hesabı satmayı düşünüyorum, Sizce kaç TL eder?
Alıntıyı görüntüle
500 bile fazla 200-250 belki 300 TL'den zorlasın .500 hadi diyelim 1000 oda zorlarsan ya da kazık atarsan