Farka değer mi bilemiyorum. Ben olsam vermezdim o farkı öyle diyeyim.120-140 TL farka değer mi onu düşünüyorum sırada işlemci var ona para biriktiriyorum aynı zamanda 100TL 100TL dir![]()
450 ıps düşük değil mi bende basiliskv2 var 1000 ya da 750 ıps olması lazım emin değilimSensör bakımından en iyisi Pulsefire Haste.
sanırım viper mininin sensörü daha iyi ama driver arayüz ve görünüm olarak rival 3 bi tık önde gibi şimdi sipariş vereceğim ama çok arada kaldımBen de mouse alacağım ve Rival 3 alacağım, palm tutuşu için gerçekten çok iyi, driver'ı falan da var SS kalitesi.
Öyle bir şey imkansız dostum. HZ'dır o IPS değil.450 ıps düşük değil mi bende basiliskv2 var 1000 ya da 750 ıps olması lazım emin değilim
1000hz 650ıps'miş şimdi baktımÖyle bir şey imkansız dostum. HZ'dır o IPS değil.
İkisi de değer olarak aynı sensöre sahip. Hangisi hoşuna giderse o.Hyperx i saymadan karşılaştırırsanız hangisi derdiniz? @Mert Özkaya
Açıkçası mouse'da kabloya takılan biri değilim. Kulaklık olsa tamam da mouse'un hareket kapasitesi belli zaten.Viper Mini örgü kablo rival 3 daha güzel gözüküyor beynim yanmak üzere