Çok Acil Word Programı Lazım Ne yapabilirim ?

selamlargençler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
772
Soru başlıkta genelde işim olunca çevrimiçi office programını kullanıyordum ama şurama kadar geldi hiçbir şey yapamıyorum en basitinden bi fotoğrafı kaydıracağım metin kaydırma kare yok zıkkımın programında. Ne yapabilirm ?????

Öğrencilere ücretsiz office 365 var edu uzantılı e-posta ile

Wordpad çevrimiçinden de kısıtlı hocam :/
Hocam hayatımda hiç çevrimiçi kullanmadığım için ilmiyorum ama sıfır Windows kurulumda bile geliyor diye biliyorum wordpad. Yüklü olarak. Kısıtlı mi değilmi bilmiyorum. Bana yetiyor diye çok kurcalamadim açıkçası. Ama word de geldi kurulumda o 20 sinde bitiyormus. Kisitlanacakmis yani. İllaki aktif etme yolu vardır diye bakmadım. Eski bilgisayarımda aktif etmiştim ama nasi yaptigimi hatirlasam birde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wordpad çevrimiçinden de kısıtlı hocam :/
Ama internette aktif etme videoları fln var bakabilirsin

Hocam hayatımda hiç çevrimiçi kullanmadığım için ilmiyorum ama sıfır Windows kurulumda bile geliyor diye biliyorum wordpad. Yüklü olarak. Kısıtlı mi değilmi bilmiyorum. Bana yetiyor diye çok kurcalamadim açıkçası. Ama word de geldi kurulumda o 20 sinde bitiyormus. Kisitlanacakmis yani. İllaki aktif etme yolu vardır diye bakmadım. Eski bilgisayarımda aktif etmiştim ama nasi yaptigimi hatirlasam birde
Kısıtlı dediğimden kastım, yapılabilecekler çok kısıtlı yani. Evet bilgisayarda bulunuyor wordpad de işimi görmüyor kurcaladım biraz.

Kısıtlı dediğimden kastım, yapılabilecekler çok kısıtlı yani. Evet bilgisayarda bulunuyor wordpad de işimi görmüyor kurcaladım biraz.
Evt orası öyle malesef. Basit işler için tasarlanmış. Şimdi internetten baktım da kmspico diye bir uygulama ile yapmışlar ve guvenmedim acikcasi

Öğrencilere ücretsiz office 365 var edu uzantılı e-posta ile
LibreOffice gibi alternatifler var. Office365 dışında da yapabileceğiniz pek seçenek yok.
Şuan kullandığım ÇEVRİMİÇİ dediğim zaten office 365 miş

Neyse onu bunu geçtim, neden fotoğrafları istediğim yere kaydıramıyorum böyle saçmalık olabilir mi? Düştüğüm duruma bak ya kendimden utandım sanki ilk defa word kullanıyomuşum gibi

1642720945005.png

Neyse onu bunu geçtim, neden fotoğrafları istediğim yere kaydıramıyorum böyle saçmalık olabilir mi? Düştüğüm duruma bak ya kendimden utandım sanki ilk defa word kullanıyomuşum gibi

Alıntıyı görüntüle
Görseli seçtikten sonra, en alttan metnin önüne al seçeneğin tıkla. Şimdi görseli istediğin yere surukleyebilmen lazım.

Değil. Sadece online olarak kullanılmasıyla kalmayıp indirilip kurulabilen bir pakettir Office365.
Sen bunun Online versiyonunu kullanıyorsun. İkisi farklı şeyler.

Direk indirip uygulamasını açtığın "Word" ya da "Excel" uygulamaları Office365 ya da yeni adıyla Microsoft365 ürünüdür. Bunları online olarak da kullanabiliyorsun. Kast ettiğim şey de bunu program olarak kullanmak ya da LibreOffice gibi alternatif programlara yönelmenizdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,394
Üyeler
188,929
Son üye
SMMM
Geri