Yardım Arabada Çakmaklıktan Aux Veya Bluetooth Kullanmak

üründe flash bellek takmak yetiyor mu yoksa radyo kanalıyla aynı frekansta olman gerek mi ?
Aynı frekansta olmak zorunda yarım değer bile aşağıda ya da yukarıda olursa ses cızırtılı gelir ya da hiç gelmez.

Bunu arabaya jak girişiyle mi bağlıyoruz? Eğer öyleyse işime yaramaz çünkü benim sorunum arabanın şuan ki orjinal teybinde jak girişi olmaması :D Ama yinede teşekkür ederim.
Hayır bunu kaset çalara takıp, jakı telefona takıp müziği açıyorsun. Hem kaseti hem de jakı arabaya takmanın bir anlamı olamaz zaten :D

Hayır bunu kaset çalara takıp, jakı telefona takıp müziği açıyorsun. Hem kaseti hem de jakı arabaya takmanın bir anlamı olamaz zaten :D
İlk baş onun kaset olduğunu anlayamadım o yüzden öyle yazdım :D Bunu bir düşünücem teşekkürler.

Bu üründen mi bahsediyorsunuz? Eğer bu ise fiyatı biraz tuzlu geldi, çünkü araba benim değil amcamın yani belli mi olur ilerde kendi arabamızı aldığımız zaman düzgün bir teyp takmak isterim yani geçici kullanacağım bir ürün için bu kadar masraf yapmak istemiyorum açıkçası.
Hocam evet bu ama yazın 200 tl idi bu kadar arttığını bilmiyordum fiyatın kusura bakmayın 😕

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,543
Üyeler
192,746
Son üye
SomeI
Geri