olmuyor onda ben terrobyte bosuna mı aldım yav bırı dıyordu terrobyte yapılıyor modıfıye dıye yav ??Oppressor MK2 yani uçan motor "Mobile Operation Centerda "modifiye edilir. Ayrıca modifiye etmek için "Mobile Operation Center'in araç modifiye yeri açık olmalıdır."
Mobile operation centerda oluyor da sen mobile operation serveri rework yapıp arkadaki yerlerin özelliklerini ne seçtin? Orada araba modifiye etme bölümü var. Onu seçmezsen modifiye edemezsin. Terrorbyte'de de onu açtın mı? Terrorbyte'de de onu açmazsan olmaz. Şimdi baktım ikisinde de modifiye oluyor. Sadece rework yapıp arkasındaki bölümlere modifiye açmalısın.olmuyor onda ben terrobyte bosuna mı aldım yav bırı dıyordu terrobyte yapılıyor modıfıye dıye yav ??
evet actım ama modıfıye logosu fln bısey cıkmıyor ?Mobile operation centerda oluyor da sen mobile operation serveri rework yapıp arkadaki yerlerin özelliklerini ne seçtin? Orada araba modifiye etme bölümü var. Onu seçmezsen modifiye edemezsin. Terrorbyte'de de onu açtın mı? Terrorbyte'de de onu açmazsan olmaz. Şimdi baktım ikisinde de modifiye oluyor. Sadece rework yapıp arkasındaki bölümlere modifiye açmalısın.
Çıkması lazım motoru kamyonun içine sok modifiye içerideyken yapılıyor dışarıdan modifiye tuşu ya da yazısı bekleme yanievet actım ama modıfıye logosu fln bısey cıkmıyor ?
aga ben modıfıyede hem mermı hemde roket aldım ama 2 sı kullanmıyor 275k bosa gıttı nasıl gerı alcam ben ??Çıkması lazım motoru kamyonun içine sok modifiye içerideyken yapılıyor dışarıdan modifiye tuşu ya da yazısı bekleme yani
Sadece biri çalışır parayı geri alamazsınaga ben modıfıyede hem mermı hemde roket aldım ama 2 sı kullanmıyor 275k bosa gıttı nasıl gerı alcam ben ??