Ram Rengi Farkı

Ak'f

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,003
Selamlar bir sorum olacaktı.Bende Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHZ CL16 vardı ve ben aynısından bir tane daha alıp 8x2 yaptım BIOS'da falan gözüküyor herhangi bir sıkıntısı yok ama ramlerin aynı olmasına rağmen korumasının içindeki kartın ikincisi ilkine göre daha sarımsı bir renkte yani renkleri aynı değil.Bu bir problem midir? Aslında çakma olma ihtimali yok çünkü geldiği kutusu ilkindeki gibi orijinal kutuydu hani bantları falan da corsairin kendi bandıydı kutusundaki kutu kaplamaları falan her şeyi orijinaldi de 2. si bir tık sarımtırak bir renkte diğeri yeşil. Sıkıntı var mıdır orijinal falan ama rengi bir tık değişik olması fabrikadan dolayı mıdır?

Sorun olmaz. Sadece rengi değişik. Şekil olması için bende öyle yapacağım galiba :D

sen nasıl öyle yapacaksın ki fabrikadan çıkan rengin tonunu bilemezsin :d
Beyaz versiyonuda satılıyor Siyah versiyonuda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vengeance LPX değilmiş pardon :D

Beyaz versiyonuda satılıyor Siyah versiyonuda.
hocam yalnız benim dediğim şey koruması değil içindeki kartın renginin tonu diğerine göre bir tık daha sarımtıraktı ondan dedim yani white edition black edition gibi bilerek sipariş vermedim :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yalnız benim dediğim şey koruması değil içindeki kartın renginin tonu diğerine göre bir tık daha sarımtıraktı ondan dedim yani white edition black edition gibi bilerek sipariş vermedim :d
Ama Cool duruyor orası ayrı bu da benim güzel şansım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,183,174
Üyeler
187,788
Son üye
hacı12
Geri