Discord Google Chrome'un ses seviyesini azaltıyor

coldplay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
Discord'u Google Chrome üzerinden kullanıyorum ve ne zaman bir sesli kanala katılsam, ayarlarda mikrofon testi denesem ses karıştırıcısı bölümünde Google Chrome ses seviyesi azalıyor yardımcı olabilir misiniz?

Windows aramasına "Ses ayarları" yazın, "Diğer ses ayarları" seçeneğini seçin, açılan penceredeki "İletişim" sekmesinde "Hiçbir şey yapma"yı seçin.

Discord ses ayarlarında kısma başlığı var oradan halledebilirsiniz muhtemelen

Discord varmı şuan sizde

Windows aramasına "Ses ayarları" yazın, "Diğer ses ayarları" seçeneğini seçin, açılan penceredeki "İletişim" sekmesinde "Hiçbir şey yapma"yı seçin.
Denedikten sonra olumsuz durum olursa geri dönüş yapacağım sağ olun
Discord ses ayarlarında kısma başlığı var oradan halledebilirsiniz muhtemelen
Sağ olun
Discord varmı şuan sizde
Uygulama olarak bulunmuyor Google Chrome üzerinden kullanıyorum

Denedikten sonra olumsuz durum olursa geri dönüş yapacağım sağ olun

Sağ olun

Uygulama olarak bulunmuyor Google Chrome üzerinden kullanıyorum
Ben telefondan giremiyorum da ondan sordum

Ben telefondan giremiyorum da ondan sordumDiscord tarafından bir şeyler yapılıyor sanırım o yüzden bağlantı sağlanamıyor
Discord tarafından bir şey yapılıyor sanırım o yüzden bağlantı sağlanamıyor olabilir

1643235510208.png

Chrome kullanıyorsanız bunu seçenek olarak sunmuyor olabilirler. Uygulamayı kurun derim.

Windows 8.1 kullanıyorum Ses ayarları arattığımda bir sonuç bulamıyorum ayrıca bu durum sadece Discord için de geçerli değildi Zoom'u Google Chrome üzerinden kullandığımda da ne zaman bir oturuma katılsam ve Join Audio by Computer gibi bir seçenek seçsem Chrome sesi azalıyor

Windows 8.1 kullanıyorum Ses ayarları arattığımda bir sonuç bulamıyorum ayrıca bu durum sadece Discord için de geçerli değildi Zoom'u Google Chrome üzerinden kullandığımda da ne zaman bir oturuma katılsam ve Join Audio by Computer gibi bir seçenek seçsem Chrome sesi azalıyor
O zaman o sayfayı denetim masasından bulmanız lazım. Windows 8.1 uzun süredir kullanmadım, pek hatırlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,726
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri