Denedikten sonra olumsuz durum olursa geri dönüş yapacağım sağ olunWindows aramasına "Ses ayarları" yazın, "Diğer ses ayarları" seçeneğini seçin, açılan penceredeki "İletişim" sekmesinde "Hiçbir şey yapma"yı seçin.
Sağ olunDiscord ses ayarlarında kısma başlığı var oradan halledebilirsiniz muhtemelen
Uygulama olarak bulunmuyor Google Chrome üzerinden kullanıyorumDiscord varmı şuan sizde
Ben telefondan giremiyorum da ondan sordumDenedikten sonra olumsuz durum olursa geri dönüş yapacağım sağ olun
Sağ olun
Uygulama olarak bulunmuyor Google Chrome üzerinden kullanıyorum
Discord tarafından bir şey yapılıyor sanırım o yüzden bağlantı sağlanamıyor olabilirBen telefondan giremiyorum da ondan sordumDiscord tarafından bir şeyler yapılıyor sanırım o yüzden bağlantı sağlanamıyor
Düzelttiler heralde girebiliyorumDiscord tarafından bir şey yapılıyor sanırım o yüzden bağlantı sağlanamıyor olabilir
Sağ olun düşüneceğimAlıntıyı görüntüle
Chrome kullanıyorsanız bunu seçenek olarak sunmuyor olabilirler. Uygulamayı kurun derim.
Windows 8.1 kullanıyorum Ses ayarları arattığımda bir sonuç bulamıyorum ayrıca bu durum sadece Discord için de geçerli değildi Zoom'u Google Chrome üzerinden kullandığımda da ne zaman bir oturuma katılsam ve Join Audio by Computer gibi bir seçenek seçsem Chrome sesi azalıyorWindows aramasına "Ses ayarları" yazın, "Diğer ses ayarları" seçeneğini seçin, açılan penceredeki "İletişim" sekmesinde "Hiçbir şey yapma"yı seçin.
O zaman o sayfayı denetim masasından bulmanız lazım. Windows 8.1 uzun süredir kullanmadım, pek hatırlamıyorum.Windows 8.1 kullanıyorum Ses ayarları arattığımda bir sonuç bulamıyorum ayrıca bu durum sadece Discord için de geçerli değildi Zoom'u Google Chrome üzerinden kullandığımda da ne zaman bir oturuma katılsam ve Join Audio by Computer gibi bir seçenek seçsem Chrome sesi azalıyor
Vay bro sağ olasın ya buldum ve düzeldi eyvallahO zaman o sayfayı denetim masasından bulmanız lazım. Windows 8.1 uzun süredir kullanmadım, pek hatırlamıyorum.