Nasıl bedava Steam cüzdan kodu kazanabilirim?

LaketrooS

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
970
Şu cs go da pazar olayını yapmak istiyorum ama 5$ harcama yapmam lazım. Bedava Steam cüzdan kodu veren yer veya site var mı?

Buff diye bir uygulama var ama zahmetsiz beleşe veren bir yer bulursanız kardeşiniz vermez ama bilgisayarınız hacklenmeden bana da haber verin.

Nasıl yani :) Şimdiye kadar etkinlik kampanya kovalayıp bir çok kişi bedavaya getirdi kodları.
Hocam bizede söylesen birkaç şey benimde almam lazım. Yoksa yaz tatilinde anca oyun oynarım. Bildiğin ve kesin kod veren varsa söyle bize hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bizede söylesen birkaç şey benimde almam lazım. Yoksa yaz tatilinde anca oyun oynarım. Bildiğin ve kesin kod veren varsa söyle bize hocam
Yardım edecek kimse yok mu

Son düzenleme:
Tosla kod veriyordu bi aralar ama şuan veriyor mu emin değilim.

Bize de söyleyin işte biz de yararlanalım :)
Arkadaşlar dile getiriyorlar benim detay vermeme gerek yok alan aldı 100 TL kodlara kadar ve başka şekil de alanlar mevcut yokmuş gibi bir tablo cizmeniz can sıkıcı oluyor cidden ondan ötürü bilgi vermiyorum.

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid
Arkadaşlar dile getiriyorlar benim detay vermeme gerek yok alan aldı 100 TL kodlara kadar ve başka şekil de alanlar mevcut yokmuş gibi bir tablo cizmeniz can sıkıcı oluyor cidden ondan ötürü bilgi vermiyorum.
Hocam tamam var ama çoğu zaten bitmiş olanlar e ben napim ki bitmiş kampanyaları. Biraz can sıkıcı olduğumu kabul ediyorum bu konuda ama gerçekten bnpende arıyorum. Bulsam zaten niye konu aciyim ki hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,722
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri