Nasıl yani Şimdiye kadar etkinlik kampanya kovalayıp bir çok kişi bedavaya getirdi kodları.Buff diye bir uygulama var ama zahmetsiz beleşe veren bir yer bulursanız kardeşiniz vermez ama bilgisayarınız hacklenmeden bana da haber verin.
Bize de söyleyin işte biz de yararlanalımNasıl yani Şimdiye kadar etkinlik kampanya kovalayıp bir çok kişi bedavaya getirdi kodları.
Hocam bizede söylesen birkaç şey benimde almam lazım. Yoksa yaz tatilinde anca oyun oynarım. Bildiğin ve kesin kod veren varsa söyle bize hocamNasıl yani Şimdiye kadar etkinlik kampanya kovalayıp bir çok kişi bedavaya getirdi kodları.
Yardım edecek kimse yok muHocam bizede söylesen birkaç şey benimde almam lazım. Yoksa yaz tatilinde anca oyun oynarım. Bildiğin ve kesin kod veren varsa söyle bize hocam
Arkadaşlar dile getiriyorlar benim detay vermeme gerek yok alan aldı 100 TL kodlara kadar ve başka şekil de alanlar mevcut yokmuş gibi bir tablo cizmeniz can sıkıcı oluyor cidden ondan ötürü bilgi vermiyorum.Bize de söyleyin işte biz de yararlanalım
Hocam tamam var ama çoğu zaten bitmiş olanlar e ben napim ki bitmiş kampanyaları. Biraz can sıkıcı olduğumu kabul ediyorum bu konuda ama gerçekten bnpende arıyorum. Bulsam zaten niye konu aciyim ki hocam.Arkadaşlar dile getiriyorlar benim detay vermeme gerek yok alan aldı 100 TL kodlara kadar ve başka şekil de alanlar mevcut yokmuş gibi bir tablo cizmeniz can sıkıcı oluyor cidden ondan ötürü bilgi vermiyorum.
Hala geçerli mi ?Gamer Tarife ve Paketleri | Vodafone
Vodafone FreeZone ile oynuyoruz, izliyoruz oyunlara akıyoruz! Gamer Paketleri’yle YouTube, Discord ve PubG Mobile’da sınırsızca akmak, her ay hediye oyun parası ve efsane hediyeler kazanmak için hemen tıkla!www.vodafone.com.tr