En son pc yi formatladığımda steama girmek için tabletten adguard şifresi aldığımı hatırlıyorum. Bir dahada steam mobil uygulamasına girmedim. kapalıysada bile bu ne fark eder ki? Benden başka kimse e mail adresimi şifremi kullancı adımı vb bilmiyor. Rus parası ile bişeyler alınmış galiba.2 aşamalı doğrulama açıkmıydı
Hesabını çalmışlar senin hesabından kendilerine skin almışlar bi sitede google çerezler vs. Kabul ettiysen ondan olabilirEn son pc yi formatladığımda steama girmek için tabletten adguard şifresi aldığımı hatırlıyorum. Bir dahada steam mobil uygulamasına girmedim. kapalıysada bile bu ne fark eder ki? Benden başka kimse e mail adresimi şifremi kullancı adımı vb bilmiyor. Rus parası ile bişeyler alınmış galiba.
eğer kapalıysa telefonundan sen onay vermedikçe kimse steama giremezdiEn son pc yi formatladığımda steama girmek için tabletten adguard şifresi aldığımı hatırlıyorum. Bir dahada steam mobil uygulamasına girmedim. kapalıysada bile bu ne fark eder ki? Benden başka kimse e mail adresimi şifremi kullancı adımı vb bilmiyor. Rus parası ile bişeyler alınmış galiba.
ne demek ne farkeder başka bi sitede aynı mail şifreyi kullandığında o sitenin dataları patlarsa steamde falan denerler hesabına girerler guard iki aşamalı doğrulama bu yüzden önemliEn son pc yi formatladığımda steama girmek için tabletten adguard şifresi aldığımı hatırlıyorum. Bir dahada steam mobil uygulamasına girmedim. kapalıysada bile bu ne fark eder ki? Benden başka kimse e mail adresimi şifremi kullancı adımı vb bilmiyor. Rus parası ile bişeyler alınmış galiba.
Hocam buyuk ihtimalle su steam 10$ gift olayina kandin senSteam şifrem bir tek bende var başka kimsede ya da başka PC de yok. Steam cüzdanımdan CS2 Dota gibi oyunlarda skin vb alıp rastgele hesaplara yollamışlar. Steam desteğe yazdım sadece şifre sıfırlıyor ama cüzdandan çektikleri parayı iade etmiyorlar. Bu saçmalığa karşı ne yapmam lazım?
Hayır hiç indirmedim.ne demek ne farkeder başka bi sitede aynı mail şifreyi kullandığında o sitenin dataları patlarsa steamde falan denerler hesabına girerler guard iki aşamalı doğrulama bu yüzden önemli
hiç crack oyun indirdin mi
O nedir? Hiçbir şey satın almışlığım yok.Hocam buyuk ihtimalle su steam 10$ gift olayina kandin sen
işte bilgilerim nasıl çalınıyor o kısmı hiç anlamadım ve benim tarafımdan değil ve cüzdanda ne nereye gittiği belli bunun iadesini gerçekleştirmeleri lazım değil midir?Bilgilerin çalınmış dostum. Şifrelerini değiştir, 2 adımlı doğrulamayı aktif et.
Iadesi olmaz. Hesap güvenliğini sağlamak sizin elinizde.işte bilgilerim nasıl çalınıyor o kısmı hiç anlamadım ve benim tarafımdan değil ve cüzdanda ne nereye gittiği belli bunun iadesini gerçekleştirmeleri lazım değil midir?
Dostum burada sen hatalısın, steam bu konu hakkında sana destek olacağını sanmıyorum.Hayır hiç indirmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O nedir? Hiçbir şey satın almışlığım yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte bilgilerim nasıl çalınıyor o kısmı hiç anlamadım ve benim tarafımdan değil ve cüzdanda ne nereye gittiği belli bunun iadesini gerçekleştirmeleri lazım değil midir?