BurakAkgn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 152
arkadaşlar hesabım https://steamcommunity.com/profiles/76561199000490137 bu satmıyacagım ama sadece merak ettim şuan bu hesabı satsam ne kadara satarım?
Seni kınıyorum. Hiç mi Sherlock Holmes izlemedin ya da kitaplarını okumadın?Envanterin gizli knk nasıl tam bir yorum yapabiliriz ki?
Envanterin gizli knk nasıl tam bir yorum yapabiliriz ki?
hocam envanter boş zaten sadece oyunlardan bahsediyorum o da mı gizli?Seni kınıyorum. Hiç mi Sherlock Holmes izlemedin ya da kitaplarını okumadın?
Beyninde hafıza sarayına girip konu sahibinin Steam oyunlarını görüp tahmin etmen lazım
Dostum CS:GO prime hesap mı?hocam envanter boş zaten sadece oyunlardan bahsediyorum o da mı gizli?
beş para etmez ozamancs go prime degil dota ya hiç harcamadım
Asıl belirleyici olan bunlar olacaktı. Maalesef pek bir şey etmez. 50 lira diyorum.cs go prime degil dota ya hiç harcamadım
sorun degil meraktan sordum ne kadar ettiginiAsıl belirleyici olan bunlar olacaktı. Maalesef pek bir şey etmez. 50 lira diyorum.
CS:GO üzerinde bir bıçağın olsun, hesapta oyun olmasa da olursorun degil meraktan sordum ne kadar ettigini
yani bir hesabı satıcaksan içindeki oyunlar degil envanter önemli dimi?
Yani eğer Steam hesabında çok fazla pahalı oyun yoksa belirleyici olan CS:GO ve Dota gibi oyunlardaki envanterindir. Mesela CS:GO prime olsaydı daha pahalıya ve daha çabuk satılabilirdi. Eğer çok satmak istiyorsan aklinda da bir fiyat varsa satılığa cıkarabilirsin. Satılır mı bilmem, o yüzden satmamanı tavsiye ederim, dursun kenarda.sorun degil meraktan sordum ne kadar ettigini
yani bir hesabı satıcaksan içindeki oyunlar degil envanter önemli dimi?