Yardım! Epic Games Web Helper güvenlik duvarı uyarısı

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Epic Games'e güncelleme gelmiş yükledim ve yeniden başlattım. Ardından açılırken şu tarz bir uyarı çıktı, Epic Games adı altında Web Helper adında bir şey. Windows iznini istiyordu, bende çarpıya basıp kapattım.
Uyarı yine çıkarsa evet demekte bir sakınca var mıdır?

Güvenlik Duvarı.png

Epic Games'e güncelleme gelmiş yükledim ve yeniden başlattım. Ardından açılırken şu tarz bir uyarı çıktı, Epic Games adı altında Web Helper adında bir şey. Windows iznini istiyordu, bende çarpıya basıp kapattım.
Uyarı yine çıkarsa evet demekte bir sakınca var mıdır?

Alıntıyı görüntüle
Güvenilir uygulamalarda izin verebilirsiniz

Steam gibi güvenilir uygulamalarda izin verebilirsiniz ama direk kapatırsanız pencereyi bir şey değişmez muhtemelen
Yine uyarı gelirse devam et seçeneğine basarım, belki de çarpıya basınca dediğiniz gibi onay verilmiş gibi mi olur?

Hocam birincisi bu steame ait epic gamesle alakalı değil. İkinci olarak bir nevi adındanda anlaşılacağı üzere web yardımcısı gibi bir şey. Sanırım çökme gibi durumlarında uygulamnın raporlanıp geliştiricilere iletilmesinde rol alıyor. Ha çok gerekli bir şey mi bilmem hayır derseniz bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Fakat sürekli karşınıza çıkarsa can sıkabilir.

Hocam birincisi bu steame ait epic gamesle alakalı değil. İkinci olarak bir nevi adındanda anlaşılacağı üzere web yardımcısı gibi bir şey. Sanırım çökme gibi durumlarında uygulamnın raporlanıp geliştiricilere iletilmesinde rol alıyor. Ha çok gerekli bir şey mi bilmem hayır derseniz bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Fakat sürekli karşınıza çıkarsa can sıkabilir.
Hocam bu fotoğrafı internette buldum zaten, aynı uyarı olarak çıktığı için. Sadece isim farklılığı var. Fotoğraftaki Steam, benim bahsettiğim ise Epic ile alakalıydı.
Benim sorum Epic Web Helper ile alakalı idi.

Steam, epic gibi platformlarda windows bu uyarıyı yapması normaldir. Erişime izin vermende sakınca yok.

Geri