4.300 tl civarı toplama pc

Brkgvn59

80+
Reaksiyon skoru
3
https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-e2-5-oyuncu-bilgisayari.html arkadaslar 3 haftadir pc arıyorum artil yıldım yemin ediyorum. En sonunda şu sistemde ufak degisiklikler yapara almak istiyorum. Islemciyi r5 2600 yaptim hdd cikarttim 480gb ssd yaptım. Ekran kartı cok iyi gibi duruyor. 4.180 tl ye geliyor bu sekilde max. 4.300 kadar çıkabilirim. Bu sistemle ultra ayarlda pubg , cs go , fortnite gibi vs.. oyunlarda 80 - 100 arası fps alırmıyım. Manitörum var sifir kutuda duruyor 144 hz 1 ms apc curved freesygnc. Nolur yardimci olun ilk kez toplama pc alicam.

Şunu söylemeliyim pubg de böyle bi sistemle o değerleri almak hayal gibi bir şey olabilir. Bütçeniz 4.300tl isterseniz itopyadan bilgisayarlara bakabilirsiniz eğer isterseniz de ben de yardımcı olabilirim itopyadan bilgisayarlara bakayım o bütçelerde hemen geri dönüş yapacağım

Ekran kartı olarak üst modellere bakmanı tavsiye ederim. Uzun kullanım için daha iyi olacaktır. Anakart için şüphelerim var, fiyat olarak piyasada daha iyi olan modeller mevcut stabil olarak Gigabyte B450M S2H modelini tavsiye ederim. Bunlar dışında pek bir eksik olduğunu düşünmüyorum.

Şunu söylemeliyim pubg de böyle bi sistemle o değerleri almak hayal gibi bir şey olabilir. Bütçeniz 4.300tl isterseniz itopyadan bilgisayarlara bakabilirsiniz eğer isterseniz de ben de yardımcı olabilirim itopyadan bilgisayarlara bakayım o bütçelerde hemen geri dönüş yapacağım
Hocam hic fark etmez bana öner yeter dedigim fiyati aşmazsa bu hafta ici persembe gunu sipariş geçicem kısmetse

Ekran kartı olarak üst modellere bakmanı tavsiye ederim. Uzun kullanım için daha iyi olacaktır. Anakart için şüphelerim var, fiyat olarak piyasada daha iyi olan modeller mevcut stabil olarak Gigabyte B450M S2H modelini tavsiye ederim. Bunlar dışında pek bir eksik olduğunu düşünmüyorum.
Bu seferde fiyat articak ama ? bitirdi bizi bu dolar. Sonumuz coronadan degil amerikadan olucak bu gidişle ?

hacım sakin ol istediğin öneri olsun ama birkaç şey lazım mesela illa şu olmalı dediğin bir şey var mı yada oc yapmak istiyor musun

Şu an benim önerdiğim sistem şu dolar kurunda o fiyata alınabilecek en ideal sistemlerden bi bakmanızı öneririm :) ^^

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-e2-5-oyuncu-bilgisayari.html arkadaslar 3 haftadir pc arıyorum artil yıldım yemin ediyorum. En sonunda şu sistemde ufak degisiklikler yapara almak istiyorum. Islemciyi r5 2600 yaptim hdd cikarttim 480gb ssd yaptım. Ekran kartı cok iyi gibi duruyor. 4.180 tl ye geliyor bu sekilde max. 4.300 kadar çıkabilirim. Bu sistemle ultra ayarlda pubg , cs go , fortnite gibi vs.. oyunlarda 80 - 100 arası fps alırmıyım. Manitörum var sifir kutuda duruyor 144 hz 1 ms apc curved freesygnc. Nolur yardimci olun ilk kez toplama pc alicam.
Aynı PC den bende alicam inşallah sana öneririm 1600 kalsın çünkü 2600 ile arasında fark yok ekran kartını 1660 süper yap bir de kasayı dark x force yap para ödemeden çok güzel olur hatta parayı işlemciye vereceğine anakarti s2h yap harika olur

Birazcık bütçeni aşarsan teknobiyotikde p1 2020 edition var o yeter sana zaten arkadaşımda 1650 super var fortnite destansı ayarlarda 110-70 fps arasında oynuyor o sistem bunu geçecektir.

Tamamdır arkadaşlar bu attiginiz sistemlerden birine bakıp alıcam onerdiginiz sistem degisikliklerini goz onunde bulundurarak bütçeyi esnetmeye calisicam cok teşekkürler hepinize cansınız ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,518
Üyeler
189,854
Son üye
ernest52
Geri