(steel)kerim53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 231
Çok fazla oyun oynanmamıştır bana kaç yıl daha gider
Denemiyin varmı yani bu sonuca nerden vardın1-2 sene daha götürür seni.
Denemiyin varmı yani bu sonuca nerden vardın
Neden¿ sürüm filan eksikmi ne2-3 sene daha götürür ama her türlü değistirmeniz gerekecek
güncel olarak 6 ve 6s cihazım mevcut çatır çatır kullanıyorum. Senin İsteklerini Halen Karşılıyorsa Kullanılır.Denemiyin varmı yani bu sonuca nerden vardın
Oğlum telefon ''iphone'' bazına göre 3310 derecesindeNeden¿ sürüm filan eksikmi ne
ya hocam keşke boşluk bıraksaydınız 6skaç diyorum bune 6s miş 1-1.5 sene en fazla 2 olarak düşünüyorumÇok fazla oyun oynanmamıştır bana kaç yıl daha gider
Bende arattım Google'a hattaya hocam keşke boşluk bıraksaydınız 6skaç diyorum bune 6s miş 1-1.5 sene en fazla 2 olarak düşünüyorum
Pardon torunum bir dahaki sefere daha ayrıntılı düşünürsünBende arattım Google'a hatta
Pardon torunum bir dahaki sefere daha ayrıntılı düşünürsün
At kafası aklınca trolluyo hadi garbani sevindiriyim gülem hahahahhaha)
Bi de like atam sevap alamAt kafası aklınca trolluyo hadi garbani sevindiriyim gülem hahahahhaha)::::
)))))
Gider kafadan 2023 yılına kadar. Bir şekilde yine güncelleme verildi diye biliyorum son sürüm olmasa da bu mantıkla güncelliğini korur seni de idare eder belki batarya tarafından sıkıntı yaşarsın.Çok fazla oyun oynanmamıştır bana kaç yıl daha gider